Tentang Kami

pangadeg

Founder1

Bapak Wang Dong, pangadeg Dayu Irrigation Group, nyaéta anggota Partai Komunis Cina.Dilahirkeun di kulawarga patani biasa di Kacamatan Suzhou, Kota Jiuquan dina bulan Désémber 1964, anjeunna diajar pisan di kulawarga miskin sareng nekad pikeun nyumbang kana industri konservasi cai nasional.Ngagabung dina karya dina bulan Juli 1985. Ngagabung ka Partai Komunis Cina dina Januari 1991. Anjeunna aktip ngabales panggero pihak sarta megatkeun gagasan tradisional.Dina taun 1990-an, anjeunna ngambil alih pausahaan lokal leutik anu dina verge bangkrut.Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna digawé teuas pikeun ngembangkeun Dayu Irigasi Grup jadi parusahaan irigasi hemat cai domestik.Perusahaan ngarah di industri.Hanjakal, Pak Wang Dong maot di Jiuquan dina bulan Pebruari 2017 alatan serangan jantung ngadadak, dina yuswa 53. Anjeunna wawakil Kongres Nasional Partai Komunis Cina ka-18, anggota Komite Tetap Eksekutif ka-11. tina Féderasi Sadaya-Cina Industri jeung Dagang, sarta ahli ngarasakeunsangu husus Déwan Nagara.Salaku jalma kahiji, manéhna meunanghadiah kadua Nasional Élmu sarta Téknologi Kamajuan Awardsareng hadiah kahiji Gansu Science and Technology Progress Award pikeun anjeunna"Teknologi konci sareng Pangembangan Produk sareng Aplikasi Irigasi Netes Precision".Anjeunna mangrupakeun bakat ngarah di Propinsi Gansu.Sanajan panjang umur 53 taun kawatesanan jeung pondok, jangkungna kahirupan nu diwangun ku Pak Wang Dong kalayan usaha hirupna antukna bakal ngajadikeun turun-tumurun jalma Dayu mikaresep gunung.Dina waktos anu sami, partéy sareng pamaréntah henteu kantos mopohokeun komunis anu luar biasa ieu.2021 Departemen Sumberdaya Cai Propinsi Gansu dileler Bapak Wang Dong tehPanghargaan "Kontributor Conservancy Cai"..

Bubuka parusahaan

ANBG

Dayu Irigasi Grup diadegkeun dina 1999, éta téh hiji kaayaan-tingkat perusahaan tinggi-tech ngandelkeun Cina Akademi élmu cai, sains jeung téhnologi puseur promosi Departemen Sumberdaya cai, Cina Akademi Élmu, Cina Akademi rékayasa. jeung lembaga panalungtikan ilmiah lianna.Éta didaptarkeun dina pasar perusahaan pertumbuhan Bursa Saham Shenzhen dina Oktober 2009.
Kusabab ngadegna pikeun 20 taun, parusahaan geus salawasna geus fokus dina sarta komitmen kangarengsekeun sareng ngalayanan masalah tatanén, padésan sareng sumber cai.Eta geus dimekarkeun jadi solusi sistem profésional sakabeh ranté industri integral tina hemat cai tatanén, suplai cai urban jeung désa, perlakuan kokotor, urusan cai calakan, sambungan sistem cai, perlakuan ékologis cai sarta restorasi, sarta integral tina tata proyék, desain, investasi, konstruksi, operasi, manajemén jeung jasa pangropéa Solusi panyadia, rengking No.1 Cina industri hemat cai tatanén, tapi ogé pamingpin global.

Honors & Sertipikat

Dayu Irrigation Group mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara anu dirojong ku Institut Sumberdaya Cai sareng Panaliti PLTA sareng Pusat Promosi Élmu sareng Téknologi Kementerian Sumberdaya Cai.

Dina 2016, pausahaan presided leuwih sababaraha lembaga panalungtikan ilmiah domestik pikeun ilubiung dina "R&D sarta Aplikasi tina Téhnologi Key sarta Produk pikeun Precision Irigasi" proyék sarta meunang hadiah kadua 2016 Nasional Élmu sarta Téhnologi Kamajuan Award.

Hasilna meunang "Penghargaan Kualitas Pamaréntahan Rakyat Propinsi Gansu" sareng "Penghargaan Nominasi Penghargaan Kualitas Cina".Proyék drainase sareng relokasi bagian kaopat Kacamatan Xiaoshan, Kota Hangzhou, anu tanggung jawab palaksanaan éta, kéngingkeun Penghargaan Kualitas Proyék Conservancy Cai (Dayu) 2016.Merek dagang "Dayu" ditaksir salaku "Merek Dagang Terkenal Cina" ku Administrasi Negara pikeun Industri sareng Dagang.

Taun 2019 sareng 2020, urang ngayakeun Forum Konservasi Cai Cina anu munggaran sareng Forum Konservasi Cai Cina Kadua salami dua taun berturut-turut.Eta geus dipikawanoh lega ku sagala sektor masarakat sarta geus ngahontal kauntungan sosial alus.

Pencapaian perusahaan dina tatanén efisiensi tinggi sareng hemat cai, konstruksi sareng transformasi daérah irigasi, sareng konstruksi lahan pertanian standar luhur ogé parantos diakui ku industri irigasi sareng drainase internasional.Diréktur Eksekutif Internasional 68th Komisi Internasional pikeun Irigasi sareng Drainase (ICID) dilaksanakeun dina Oktober 2017. Urang janten anggota perusahaan Cina munggaran tina Komite Irigasi sareng Drainase Internasional.

41-1
51-1
63-1
8-1

Unit Usaha Inti

dayudayu-1

1. Lembaga Panalungtikan DAYU

Cai mibanda tilu basa, dua workstations akademisi, leuwih ti 300 téknologi dipaténkeun sarta leuwih ti 30 patén-patén penemuan.

6

2.DAYU Desain Grup

Kaasup Gansu Design Institute sareng Hangzhou Water Conservancy and Hydropower Survey and Design Institute, 400 désainer tiasa nyayogikeun palanggan skéma desain anu paling profésional sareng komprehensif pikeun irigasi hemat cai sareng industri konservasi cai sadayana.

5

3. Téknik Dayu

Éta ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran tina kontrak umum pikeun konservasi cai sareng pangwangunan PLTA.Aya leuwih ti 500 manajer proyék alus teuing, nu bisa ngawujudkeun integrasi sakabéh skéma jeung instalasi proyék jeung konstruksi pikeun ngahontal rékayasa ranté industri.

dayudayu (4)

4. Dayu Internasional

Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan tina grup Irigasi Dayu, anu tanggung jawab pikeun manajemén sareng pamekaran bisnis internasional.Raket nuturkeun kabijakan "hiji sabuk, hiji jalan", kalayan konsép anyar "kaluar" sareng "mawa asup", DAYU parantos nyetél pusat téknologi Amérika Dayu, cabang dayu Israél sareng pusat panalungtikan sareng pamekaran inovasi DAYU Israel, anu bakal ngahijikeun sumber daya global sarta ngahontal ngembangkeun gancang bisnis internasional.

dayudayu (5)

5. Lingkungan Dayu

Éta museurkeun kana pengobatan limbah domestik désa, ngalayanan pangwangunan désa anu éndah, sareng komitmen pikeun ngarengsekeun polusi tatanén ngalangkungan konservasi cai sareng réduksi émisi.

dayudayu-6

6. Dayu Smart Cai Service

Éta mangrupikeun dukungan penting pikeun perusahaan pikeun mingpin arah pangembangann ngeunaan informatization conservancy cai nasional.Naon anu dilakukeun ku Dayu Smart Water diringkeskeun salaku "Skynet", anu ngalengkepan "jaring bumi" sapertos waduk, saluran, pipa, sareng sajabana ngalangkungan jaring bumi kontrol Skynet, éta tiasa ngawujudkeun manajemén anu saé sareng operasi anu efisien.

dayudayu-7

7. Dayu Manufaktur

Ieu utamana kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran bahan hemat cai, inovasi téhnologis jeung produksi jeung manufaktur produk.Aya 11 basis produksi di Cina.Pabrik Tianjin mangrupikeun inti sareng dasar panggedéna.Cai mibanda canggih parabot produksi calakan tur modern jeung garis produksi.

dayudayu-8

8. Dayu Ibukota

Éta parantos ngumpulkeun sakelompok ahli senior sareng ngokolakeun dana tatanén sareng cai komprehensif 5,7 milyar Dolar AS, kalebet dua dana propinsi, hiji nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Yunnan sareng anu sanésna nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Gansu, anu parantos janten a mesin utama pikeun pangwangunan hemat cai Dayu.

DAYU GLOBAL

1

Produk sareng jasa bisnis internasional DAYU nyertakeun langkung ti 50 nagara sareng daérah di sakumna dunya, kalebet Thailand, Indonesia, Vietnam, India, Pakistan, Mongolia, Uzbékistan, Rusia, Afrika Kidul, Zimbabwé, Tanzania, Ethiopia, Sudan, Mesir, Tunisia , Aljazair, Nigeria, Bénin, Togo, Sénégal, Mali jeung Méksiko, Ékuador, Amérika Serikat jeung nagara séjén sarta wewengkon, kalawan total ékspor earning ampir 30 juta Dollar AS.

Salian perdagangan umum, Dayu International ogé geus dimimitian bisnis dina skala badag konservasi cai lahan pertanian, irigasi tatanén, suplai cai kota jeung proyék lengkep sejen tur solusi terpadu, laun ngaronjatkeun perenah strategis bisnis global.

DAYU11
DAYU41
DAYU91
DAYU101
DAYU (2)
DAYU (3)
DAYU (5)
DAYU (6)

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami