Bubuka parusahaan

Bubuka parusahaan

ANBG

Dayu Irigasi Grup diadegkeun dina 1999, éta téh hiji kaayaan-tingkat perusahaan tinggi-tech ngandelkeun Cina Akademi élmu cai, sains jeung téhnologi puseur promosi Departemen Sumberdaya cai, Cina Akademi Élmu, Cina Akademi rékayasa. jeung lembaga panalungtikan ilmiah lianna.Éta didaptarkeun dina pasar perusahaan pertumbuhan Bursa Saham Shenzhen dina Oktober 2009.
Kusabab ngadegna pikeun 20 taun, parusahaan geus salawasna geus fokus dina sarta komitmen kangarengsekeun sareng ngalayanan masalah tatanén, padésan sareng sumber cai.Eta geus dimekarkeun jadi solusi sistem profésional sakabeh ranté industri integral tina hemat cai tatanén, suplai cai urban jeung désa, perlakuan kokotor, urusan cai calakan, sambungan sistem cai, perlakuan ékologis cai sarta restorasi, sarta integral tina tata proyék, desain, investasi, konstruksi, operasi, manajemén jeung jasa pangropéa Solusi panyadia, rengking No.1 Cina industri hemat cai tatanén, tapi ogé pamingpin global.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami