Unit Usaha Inti

Unit Usaha Inti

dayudayu-1

1. Lembaga Panalungtikan DAYU

Cai mibanda tilu basa, dua workstations akademisi, leuwih ti 300 téknologi dipaténkeun sarta leuwih ti 30 patén-patén penemuan.

6

2.DAYU Desain Grup

Kaasup Gansu Design Institute sareng Hangzhou Water Conservancy and Hydropower Survey and Design Institute, 400 désainer tiasa nyayogikeun palanggan skéma desain anu paling profésional sareng komprehensif pikeun irigasi hemat cai sareng industri konservasi cai sadayana.

5

3. Téknik Dayu

Éta ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran tina kontrak umum pikeun konservasi cai sareng pangwangunan PLTA.Aya leuwih ti 500 manajer proyék alus teuing, nu bisa ngawujudkeun integrasi sakabéh skéma jeung instalasi proyék jeung konstruksi pikeun ngahontal rékayasa ranté industri.

dayudayu (4)

4. Dayu Internasional

Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan tina grup Irigasi Dayu, anu tanggung jawab pikeun manajemén sareng pamekaran bisnis internasional.Raket nuturkeun kabijakan "hiji sabuk, hiji jalan", kalayan konsép anyar "kaluar" sareng "mawa asup", DAYU parantos nyetél pusat téknologi Amérika Dayu, cabang dayu Israél sareng pusat panalungtikan sareng pamekaran inovasi DAYU Israel, anu bakal ngahijikeun sumber daya global sarta ngahontal ngembangkeun gancang bisnis internasional.

dayudayu (5)

5. Lingkungan Dayu

Éta museurkeun kana pengobatan limbah domestik désa, ngalayanan pangwangunan désa anu éndah, sareng komitmen pikeun ngarengsekeun polusi tatanén ngalangkungan konservasi cai sareng réduksi émisi.

dayudayu-6

6. Dayu Manufaktur

Ieu utamana kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran bahan hemat cai, inovasi téhnologis jeung produksi jeung manufaktur produk.Aya 11 basis produksi di Cina.Pabrik Tianjin mangrupikeun inti sareng dasar panggedéna.Cai mibanda canggih parabot produksi calakan tur modern jeung garis produksi.

dayudayu-7

7. Dayu Smart Cai Service

Éta mangrupikeun dukungan penting pikeun perusahaan pikeun mingpin arah pangembangan inpormasi konservasi cai nasional.Naon anu dilakukeun ku Dayu Smart Water diringkeskeun salaku "Skynet", anu ngalengkepan "jaring bumi" sapertos waduk, saluran, pipa, sareng sajabana ngalangkungan jaring bumi kontrol Skynet, éta tiasa ngawujudkeun manajemén anu saé sareng operasi anu efisien.

dayudayu-8

8. Dayu Ibukota

Éta parantos ngumpulkeun sakelompok ahli senior sareng ngokolakeun dana tatanén sareng cai komprehensif 5,7 milyar Dolar AS, kalebet dua dana propinsi, hiji nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Yunnan sareng anu sanésna nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Gansu, anu parantos janten a mesin utama pikeun pangwangunan hemat cai Dayu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami