DAYU GLOBAL

DAYU GLOBAL

1

Produk sareng jasa bisnis internasional DAYU nyertakeun langkung ti 50 nagara sareng daérah di sakumna dunya, kalebet Thailand, Indonesia, Vietnam, India, Pakistan, Mongolia, Uzbékistan, Rusia, Afrika Kidul, Zimbabwé, Tanzania, Ethiopia, Sudan, Mesir, Tunisia , Aljazair, Nigeria, Bénin, Togo, Sénégal, Mali jeung Méksiko, Ékuador, Amérika Serikat jeung nagara séjén sarta wewengkon, kalawan total ékspor earning ampir 30 juta Dollar AS.

Salian perdagangan umum, Dayu International ogé geus dimimitian bisnis dina skala badag konservasi cai lahan pertanian, irigasi tatanén, suplai cai kota jeung proyék lengkep sejen tur solusi terpadu, laun ngaronjatkeun perenah strategis bisnis global.

DAYU41
DAYU (2)
DAYU91
DAYU (3)
DAYU101
DAYU (5)
DAYU11
DAYU (6)

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami