pangadeg

pangadeg

Founder1Bapak Wang Dong, pangadeg Dayu Irrigation Group, nyaéta anggota Partai Komunis Cina.Dilahirkeun di kulawarga patani biasa di Kacamatan Suzhou, Kota Jiuquan dina bulan Désémber 1964, anjeunna diajar pisan di kulawarga miskin sareng nekad pikeun nyumbang kana industri konservasi cai nasional.Ngagabung dina karya dina bulan Juli 1985. Ngagabung ka Partai Komunis Cina dina Januari 1991. Anjeunna aktip ngabales panggero pihak sarta megatkeun gagasan tradisional.Dina taun 1990-an, anjeunna ngambil alih pausahaan lokal leutik anu dina verge bangkrut.Pikeun leuwih ti dasawarsa, anjeunna digawé teuas pikeun ngembangkeun Dayu Irigasi Grup jadi parusahaan irigasi hemat cai domestik.Perusahaan ngarah di industri.Hanjakal, Pak Wang Dong maot di Jiuquan dina bulan Pebruari 2017 alatan serangan jantung ngadadak, dina yuswa 53. Anjeunna wawakil Kongres Nasional Partai Komunis Cina ka-18, anggota Komite Tetap Eksekutif ka-11. tina Féderasi Sadaya-Cina Industri jeung Dagang, sarta ahli ngarasakeunsangu husus Déwan Nagara.Salaku jalma kahiji, manéhna meunanghadiah kadua Nasional Élmu sarta Téknologi Kamajuan Awardsareng hadiah kahiji Gansu Science and Technology Progress Award pikeun anjeunna"Teknologi konci sareng Pangembangan Produk sareng Aplikasi Irigasi Netes Precision".Anjeunna mangrupakeun bakat ngarah di Propinsi Gansu.Sanajan panjang umur 53 taun kawatesanan jeung pondok, jangkungna kahirupan nu diwangun ku Pak Wang Dong kalayan usaha hirupna antukna bakal ngajadikeun turun-tumurun jalma Dayu mikaresep gunung.Dina waktos anu sami, partéy sareng pamaréntah henteu kantos mopohokeun komunis anu luar biasa ieu.2021 Departemen Sumberdaya Cai Propinsi Gansu dileler Bapak Wang Dong tehPanghargaan "Kontributor Conservancy Cai"..


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami