Puseur pangsi sprinkler

Katerangan pondok:

Pamakéan: Tatanén, irigasi Tatanén

Tipe: SISTEM IRIGASI, Sistem Irigasi Pangsi Tengah

Industri lumaku: Pabrik Pabrik, Ladang, Eceran

Harga: $ 10000- $ 50000 / set

MOQ::1 set

Kamampuhan suplai:10000 set / bulan


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: Tatanén, irigasi Tatanén
Tipe: SISTEM IRIGASI, Sistem Irigasi Pangsi Tengah
Industri lumaku: Pabrik Pabrik, Ladang, Eceran
Lokasi Palayanan Lokal:
Mesir, Kanada, Turki, Britania Raya, Amérika Serikat, Italia, Perancis, Jérman, Viet Nam, Filipina, Brazil, Peru, Arab Saudi, Indonésia, Pakistan, India, Méksiko, Rusia, Spanyol, Thailand, Malaysia, Australia, Maroko, Kenya, Argentina, Chili, UAE, Colombia, Aljazair, Sri Lanka, Romania, Bangladesh, Afrika Kidul, Kazakhstan, Ukraina, Kyrgyzstan, Nigeria, Uzbékistan, Tajikistan
Kaayaan: Anyar
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand:DAYU
Bahan: logam
Fitur: Ningkatkeun rasio irigasi
Diaméterna: 16,8 cm
Palayanan saatos penjualan disayogikeun:
Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
Garansi: 1 Taun
Sertipikat: ISO9001: 2008
Panjang bentang: 41m / 48 / 54.5m / 61.3m
Permukaan: Hot Dip Galvanization
Ban: 14.9-24 Voccum Irigasi Ban
Tegangan gawé: 380-460V / 50-60HZ

Dayu Water Saving Group Co., Ltd. diadegkeun dina 1999. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional dumasar kana Akademi Élmu Cai Cina, Pusat Promosi Élmu sareng Téknologi Departemen Sumberdaya Cai, Akademi Élmu Pengetahuan Cina, Akademi Téknik Cina sareng lembaga panalungtikan ilmiah anu sanés.Didaptarkeun dina Pasar Perusahaan Pertumbuhan.Kodeu stock: 300021. Pausahaan geus diadegkeun pikeun 20 taun sarta geus salawasna fokus sarta dedicated sorangan kana solusi sarta jasa tatanén, padesaan jeung sumber cai.Eta geus dimekarkeun jadi kumpulan hemat cai tatanén, suplai cai kota jeung désa, perlakuan kokotor, urusan cai pinter, sambungan sistem cai, manajemén ékologis cai jeung restorasi sarta widang lianna.Panyadia solusi sistem profésional pikeun sakabéh ranté industri ngahijikeun tata proyék, desain, investasi, konstruksi, operasi, manajemén jeung jasa pangropéa.Éta mangrupikeun industri munggaran dina widang hemat cai tatanén di Cina sareng pamimpin global.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami