Taros Kami

Grup Irigasi Dayu

Dayu, simpen cai kecap!

Grup Irigasi Dayu

Dayu, simpen cai kecap!

Alamat

C911, Lantai 2, Gedong Hehua Mingcheng, No.7 Jianguomen South Street, Distrik Dongcheng, Beijing

Telepon

+86-10-63563700

+86-15022658896

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami