Tambaga akar ngaleupaskeun tape netes

Katerangan pondok:

harga:$ 0,015-0,02 / m

MOQ: 1 gulungan

Kuantitas kiriman produk: 2.1 milyar méter / bulan


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Jenis: Nyiram & Irigasi Lain
Tempat Asal: Tianjin, Cina
Ngaran Brand:DAYU
ID produk: SD1618203ST
Ketebalan (mm): 0.18mm, 0.2mm
Jarak Dripper (mm): 200 300 500mm
Laju Aliran Dripper[0,50](L/h):1,8L/h 2,4L/h 3L/h
Tekanan: 0,1 Mpa
Saringan: 120 mesh 120
Cocog: Cocog pikeun pepelakan sawah, pepelakan akar deet, daun pepelakan anu subur.
Paket:(300-500m/roll)
Standar Téknis: GB / T19812.3-2017
Panjang gulungan: 1000 / roll, 2000m / roll, 2500m / roll, 3000m / roll, atanapi ngaropea
Bahan Baku: PE
Panjang Gurat: 48-78m

Kaunggulan:

1.Mould nu dripper pikeun hiji waktu;
2.The dripper kalawan jandéla nyaring na, boga gaya anyar saluran lega tur panjang;
3.The dripper boga aréa lega pikeun nyaring sarta ukuran lega tina bagian channal aliran, jadi lalawanan blocking kuat;
4.The cai ayeuna turbulently ngalir, sarta tingkat leakage cai rata nyaéta kirang ti 5%;
5.The dripper ieu langsung dilas jero pipa, jadi tekanan leungit téh slight sarta precision irigasi nyaeta luhur.
6.Water disimpen bisa Jumlah ka 30-40%, sarta dibandingkeun jeung mode irigasi konvensional.

ciri dasar:

1.The ketebalan témbok béda anu cocog pikeun umur béda jeung lingkungan ngagunakeun;
2.The flowrates béda jeung interval dripper anu cocog pikeun kuantitas paménta cai béda palawija;
3.It téh merenah pikeun masang, angkutan jeung pamakéan;
4.The harga proyék téh low, sarta efisiensi cai-nyimpen téh tinggi.

tekanan gawé: 40 ~ 120kpa:

Ruang lingkup anu cocog:palawija sowed dina baris, rumah kaca badag, tangkal buah, pepelakan anggur.

Naha Ngagunakeun Subsurface Drip Irigasi?

Pamakéan cai anu langkung éfisién, SDI ngahémat cai kalayan turunna évaporasi sareng perkolasi jero
Turunna kontaminasi cai taneuh, SDI ngirangan leaching gizi anu dibawa ku irigasi sareng kasaragaman anu goréng.
SDI nyayogikeun alat manajemén anu paling efektif anu nganteurkeun cai sareng zat gizi langsung ka akar pepelakan dina waktos anu pas sareng dina kuantitas anu diperyogikeun.
Maksimalkeun hektar irigasi, SDI ngairigasi sawah ti juru ka juru sareng gampang adaptasi kana bungkusan leutik sareng ganjil.
Ngaoptimalkeun gizi pepelakan, nutrisi anu dibawa ku cai irigasi diterapkeun langsung kana akar pepelakan.
Ngaminimalkeun pertumbuhan jukut, SDI Irigasi ngahasilkeun permukaan taneuh anu langkung garing sareng ngirangan pengecambahan jukut
Aktipkeun pamakéan cai daur ulang tanpa dampak lingkungan ngarugikeun.Patuh kana peraturan kaséhatan lingkungan sareng masarakat anu ngalarang irigasi overhead tina pepelakan anu tangtu nganggo cai daur ulang.

tipe sistem

SDI jangka pondok

Harepan hirup sistem 3 dugi ka 10 taun.
Biasana dianggo pikeun pepelakan anu hargana pertengahan
Pipa netes biasana dipasang antara 3″ sareng 10″ permukaan
Dirancang pikeun nganteurkeun tungtutan ET puncak pamotongan

SDI Jangka Panjang

Harepan hirup sistem 20+ taun.
Ilaharna dimangpaatkeun pikeun pepelakan komoditi
Pipa netes biasana dipasang antara 12″ sareng 18″ permukaan
Dirancang pikeun ngamangpaatkeun kapasitas nahan taneuh sareng waktos irigasi pikeun nganteurkeun paménta pamotongan puncak

pangropéa

Tekanan & Laju Aliran

Pastikeun sistem beroperasi nurutkeun tekanan diperlukeun.Tekanan sareng aliran sistem kedah diawaskeun pikeun mastikeun kinerja puncak sareng umur sistem maksimal.

Saringan

Ngawas kinerja filtration diperlukeun.
Syarat filtrasi béda-béda sareng kualitas cai, spésifikasi dripper, sareng faktor sanésna.Syarat pangropéa pikeun saringan rupa-rupa sareng jinis saringan (layar, disk, média, jsb) sareng kualitas cai.

Pangobatan Kimia

Suntikan asam tiasa ngirangan présipitasi anu disababkeun ku rereged kimiawi.Cuci asam (perlakuan shock) bisa ngurangan akumulasi kontaminan dina garis netes.
Suntikan klorin ngabatesan pertumbuhan kontaminasi biologis / organik sapertos ganggang, baktéri & lendir.
Klorin ngaoksidasi beusi & mangan, janten uyah anu teu larut anu tiasa dipisahkeun tina cai, sareng ngirangan baktéri walirang.

Manajemén hama

Manajemén hama mangrupikeun fungsi pangropéa penting sapanjang usum.

tinimbangan

Naon anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan milih Sistem SDI

perenah lapangan- Bentuk sareng ukuran lapangan
Kaayaan Sawah- Jenis taneuh, jero taneuh luhur, jinis taneuh handap, kemiringan, sareng topografi
Cai- Kasadiaan, kuantitas, sareng kualitas (ngalakukeun tés kualitas cai penting)
palawija- Jenis, syarat, sareng rotasi
Prakték budaya- Pengecambahan siki, prakték ngolah, sareng panén
Produk garis netes- Diaméter, ketebalan témbok, jarak emitor, laju aliran, sareng syarat filtrasi
Lokasi garis netes- Jero, jarak antara laterals, sarta hubungan ka pamotongan
Komponén Sistim jeung lokasi- Pompa, saringan, kadali, klep kontrol, garis (garis utama, garis sub-utama, sareng manifolds), klep relief hawa, sareng garis netes
Ngawaskeun- Laju aliran sareng tekanan sistem kedah diawaskeun pikeun mastikeun kinerja puncak sareng maksimalkeun umur sistem
Prosedur pangropéa- Pangropéa rutin dipikabutuh pikeun umur panjang sistem sareng kinerja optimal

 

Kaunggulan:
Struktur internal dripper adopts diafragma elastis pikeun ngatur tekanan sarta aliran kontrol;
Hirupna sacara efektif dipanjangkeun ku nyuntik mémbran silikon anu dibentuk;
Jalur aliran anu dirancang khusus sacara efektif tiasa ningkatkeun ngabersihkeun diri sareng kapasitas anti clogging;
Bahan anti UV cocog pikeun sagala jinis kaayaan cuaca;
kakuatan mékanis tinggi, résistansi korosi;
Pastikeun irigasi seragam, tepat sareng konsisten, dina kisaran tekanan anu dikompensasi.

Fitur:
Bisa diteundeun dina taneuh atawa dikubur;
Flowrate béda Bisa milih ti;
Cocog jeung rupa bumi béda jeung lamping wewengkon irigasi.

tekanan:50-450 kpa

Ruang lingkup anu cocog:Éta cocog pikeun pepelakan barisan di daérah gunung atanapi jarak jauh, kebon anggur, kebon anggur sareng windbreaker.

Kinerja:

Nominal
Diameter
(mm)

Nomina
Ketebalan dinding
(mm)

Émisi
Spasi
(mm)

Nominal
Laju Ngalir
(L/H)

Gawé
Tekanan
(Kpa)

Lateral
Panjangna
(m)

12

16

18

20

0.18 0.20.3 0.40.5 0.60.8 1.0 1.1 1.2

100-2000

0.8

50-450

200-600
Gumantung kana Inlet
tekanan cai jeung
tekanan outlet

1.2

1.38

1.6

2.0

3.0

Catetan: Emitters Spacing bisa milih ti 100mm-2000mm

Indéks Kinerja Driplines Dikompensasi Tekanan:

Barang

Indéks Karakter

Tés Euipment

Standar tés

Kakuatan regangan

≥5%

Tester Tensile

GB / T 17188-97

Lingkungan
Tahan Suhu pikeun
Tekanan Hidrostatik

Tetep digawé pikeun hiji jam di
Tekanan Gawé maksimum 1,5 kali.Taya putus, Taya leakage

Tekanan Hidrostatik
Tester

GB / T 17188-97

Tekanan Burst

Taya putus, Taya leakage

Stress lingkungan
alat cracking

ISO 8796

Tekanan-Flowrate

Q≈kpr (r≤1)
Q—Laju Ngalir(L/h) P—Tekanan Inlet(kpa)

Tekanan-Flowrate
Tester

GB / T 17188-97

Eusi Hideung
Karbon

Eusi:(2.25±0.25)%

Tungku tipe tabung, Ma
Fulu

GB / T13021

Dispersi Of Hideung
Karbon

Dispersi: Dispersi Grade≤3 Kelas

Oven, Mircoscope,
Mesin nyiksikan

GB / T18251


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami