MODAL DAYU

dayudayu (8)

8. Dayu Ibukota

Éta parantos ngumpulkeun sakelompok ahli senior sareng ngokolakeun dana tatanén sareng cai komprehensif 5,7 milyar Dolar AS, kalebet dua dana propinsi, hiji nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Yunnan sareng anu sanésna nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Gansu, anu parantos janten a mesin utama pikeun pangwangunan hemat cai Dayu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami