MANUFAKTUR DAYU

dayudayu-7

7. Dayu Manufaktur

Ieu utamana kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran bahan hemat cai, inovasi téhnologis jeung produksi jeung manufaktur produk.Aya 11 basis produksi di Cina.Pabrik Tianjin mangrupikeun inti sareng dasar panggedéna.Cai mibanda canggih parabot produksi calakan tur modern jeung garis produksi.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami