Budaya kelompok

Misi

culture12

Tim ngarah

culture2
Tuan Xie Yongsheng
Tuan Wang Chong
Tuan Wang Haoyu
Tuan Xie Yongsheng

Xie Yongsheng: Diréktur sareng Présidén Dayu Irigasi Grup.tur ayeuna anggota Komite Kaopat Kota Jiuquan tina CPPCC.Anjog bakat nasional "sapuluh sarébu bakat rencana", bakat inovatif sarta wirausaha Departemen elmu pangaweruh jeung téhnologi, master senior Administrasi Usaha Universitas Lanzhou, EMBA di Wudaokou Sakola keuangan Universitas Tsinghua, ékonom jeung insinyur senior.

Tuan Wang Chong

Wang Chong: ayeuna sekretaris partéy jeung wakil ketua Dayu Irigasi Grup.Insinyur senior tingkat Profesor, bakat ngarah tina "rencana sapuluh rébu bakat" nasional, bakat inovatif sareng wirausaha Departemen sains sareng téknologi, hadiah kadua panghargaan kamajuan ilmiah sareng téknologi nasional, hadiah kahiji Gansu Propinsi Ilmiah sareng kamajuan téknologi pangajén, hadiah kahiji tina Dayu conservancy cai elmu jeung téhnologi panghargaan umum, meunangna Tianjin panghargaan kamajuan ilmiah sarta téhnologis, sarta master tutor Universitas Pertanian Gansu.

Tuan Wang Haoyu

Wang Haoyu: Pupuhu Grup Irigasi Dayu.jeung pangadeg sarta CEO hhfund.Komite Pemuda Pusat Partai Démokratik Patani sareng Buruh Cina;Insinyur senior tingkat Professor;Wakil pupuhu Féderasi Pemuda Jiuquan;MBA Universitas Johns Hopkins (Keuangan Infrastruktur);Gelar jajaka ganda dina ékonomi sareng manajemén ti China Agricultural University sareng Purdue University;Doktor rékayasa, Sakola konservasi cai, Universitas Tsinghua (ulikan deui);Universitas Lakeside fase IV;Wakil diréktur pamaréntah jeung ibukota sosial gawé babarengan (PPP) puseur, Cina Institute of keuangan publik, Shanghai Universitas Keuangan sarta ékonomi;Wakil Présidén sareng Sekretaris Jenderal Sekretariat aliansi strategis pikeun inovasi téknologi dina industri irigasi hemat cai.

Carita merek

发展历程-3-恢复的2(1)

nilai Dayu

fb895435

Budaya Perusahaan

dayu目标

Kabijakan strategis perusahaan grup nyaéta "tilu jaring, tilu tatanén, tilu cai sareng tilu jaring, sareng dua tangan pikeun gawé bareng."Sannong sareng Sanshui ngarujuk kana "hémat cai tatanén", "kotoran désa", sareng "cai nginum pikeun patani", sareng tilu jaring nujul kana "jaringan cai", "jaringan inpormasi" sareng "jaringan jasa".Dayu sacara ati-ati ngalaksanakeun sareng ngalaksanakeun pamikiran ngokolakeun cai sekretaris jenderal ngeunaan "prioritas hemat cai, kasaimbangan spasial, tata kelola anu sistematis, sareng duanana tangan"."Hemat cai" tina irit cai Dayu lain ngahemat cai di sawah, tapi ngahemat sumber cai.Ieu teh hemat cai "prioritas hemat cai".Ngalayanan usaha konservasi cai désa di jaman énggal.

Tujuan strategis "lima taun kagenep" hemat cai Dayu nyaéta pikeun pesenan langkung ti 10 milyar yuan, panghasilan operasi taunan 10 milyar yuan, pangmayaran taunan 10 milyar yuan, sareng nilai pasar langkung ti 10 milyar yuan.

asdada-1
asdada-5
asdada-2
asdada-6
asdada-3
asdada-7
asdada-4
asdada-8

Pausahaan geus muka mékanisme insentif pasangan-equity bisnis pikeun manajemén jeung backbones inti pikeun ngawujudkeun ko-kreasi jeung babagi, sarta ngabentuk komunitas takdir, karir, jeung kapentingan jeung pausahaan;mésér asuransi médis komérsial high-end, asuransi médis komérsial suplemén, asuransi perawatan, jeung sajabana pikeun pagawé, ku kituna staf The digawé teuas tur nyaman.

culture4
culture7
culture5
culture8
culture6
culture9

Patung Dayu

culture11

Mangtaun-taun, Dayu parantos fokus kana inovasi modél bisnis perusahaan, inovasi téknologi, sareng pamekaran sareng kamekaran sorangan, bari aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosialna sareng giat ngadukung kagiatan karaharjaan umum.Cina geus nyumbang jumlahna leuwih ti 20 juta yuan dina sumbangan.Utamana dina waktos susah pikeun merangan wabah, Dayu Group parantos ngarengsekeun 5 angkatan tina 7.804.100 sumbangan tina sagala rupa bahan pencegahan wabah anu bernilai ampir 10 juta yuan ka 20 propinsi di China.Ngahargaan prestasi pinunjul tina sumbangan hemat cai Dayu pikeun bahan anti-epidemi dina mangsa wabah, Kamentrian Sumber Daya Air sacara khusus masihan hadiah "Patung Dayu" Kelompok Konservasi Cai Dayu.

Perawatan Kapamingpinan

1

Dina 8thJan.2016, Sekretaris Jenderal Xi Jinping patepung jeung Pupuhu Wang Dong dina Konférénsi Élmu sarta Téhnologi Awards Nasional sarta dileler Dayu Hadiah Kadua pikeun Kamajuan Élmu Nasional.

1

Dina 22ndJan 2021, Wang Yang, Pupuhu CPPCC,sarta Hu Chunhua, Wakil Perdana Menteri Déwan Nagara, masihan DAYU gelar "Individu Maju Nasional dina Ékonomi Swasta Anti-epidemi" dina Konperénsi Pujian Nasional.

1

Dina 26thMéi 2021, Wang Zhengpu, Sekretaris Grup Kapamingpinan Partéi sareng Diréktur Biro Revitalisasi Désa Nasional, nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 26 Juli 2021, Yin Hong, Sekretaris Partai Propinsi Gansu, pendak sareng Pupuhu Wang Haoyu sareng masihan Penghargaan Perusahaan Kontribusi Luar Biasa ka Dayu.

1

Dina 14thJul 2021, Zhang Jingang, Wakil Gubernur Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 26thMéi 2021, Sekretaris Tianjin, Li Hongzhong ngadamel perjalanan khusus ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

dsadadad12

Dina 7thJan 2021, Ren Zhenhe, timbalan Sekretaris Partai Propinsi Gansu nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 17thNov 2020, Yu Xinrong, tilas Wakil Sekretaris MARA, nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 31stOktober 2020, Walikota Tianjin, Liao Guoxun ngadatangan proyék hemat cai Dayu di Kacamatan Wuqing, Tianjin.

1

Dina 29thOkt, 2020, Zhang Shizhen, timbalan gubernur Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun pamariksaan sareng panalungtikan konservasi cai.

1

Dina 28thOktober 2020, Li Shuqi, timbalan walikota Tianjin, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 17thOkt, 2019, Menteri MARA, Wakil Sekretaris Partéy Propinsi Gansu, Tang Renjian ngadatangan DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

1

Dina 16thOct 2018, Pupuhu CSRC & ICBC Bapak Yi Huiman jeung Pupuhu Wang Haoyu nandatanganan perjangjian gawé babarengan strategis sirah-to-sirah.

1

Dina 17th,Agustus 2018, Lin Duo, urut Sekretaris Panitia Partéi Propinsi Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sarta panalungtikan hemat cai.

1

Dina 28th Méi 2018, E Jingping, urut Menteri MWR, ngadatangan proyék hemat cai Dayu di Xichou, Propinsi Yunnan pikeun panalungtikan jeung panalungtikan.

1

Dina 4thJan 2016, Pupuhu CPPCC Wang Yang ngadatangan proyék pilot DAYU di Luliang pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

1

Dina 22ndNov 2014, Li Guoying, Menteri Sumberdaya Cai, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sarta panalungtikan hemat cai.

1

Dina 14 Mar.2012, urut Menteri MWR Mr. Chen Lei papanggih jeung Pupuhu urang Mr. Wang Dong dina 6th World Water Forum.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami