Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

dayu目标

Kabijakan strategis perusahaan grup nyaéta "tilu jaring, tilu tatanén, tilu cai sareng tilu jaring, sareng dua tangan pikeun gawé bareng."Sannong sareng Sanshui ngarujuk kana "hémat cai tatanén", "kotoran désa", sareng "cai nginum pikeun patani", sareng tilu jaring nujul kana "jaringan cai", "jaringan inpormasi" sareng "jaringan jasa".Dayu sacara ati-ati ngalaksanakeun sareng ngalaksanakeun pamikiran ngokolakeun cai sekretaris jenderal ngeunaan "prioritas hemat cai, kasaimbangan spasial, tata kelola anu sistematis, sareng duanana tangan"."Hemat cai" tina irit cai Dayu lain ngahemat cai di sawah, tapi ngahemat sumber cai.Ieu teh hemat cai "prioritas hemat cai".Ngalayanan usaha konservasi cai désa di jaman énggal.

Tujuan strategis "lima taun kagenep" hemat cai Dayu nyaéta pikeun pesenan langkung ti 10 milyar yuan, panghasilan operasi taunan 10 milyar yuan, pangmayaran taunan 10 milyar yuan, sareng nilai pasar langkung ti 10 milyar yuan.

asdada-1
asdada-5
asdada-2
asdada-6
asdada-3
asdada-7
asdada-4
asdada-8

Pausahaan geus muka mékanisme insentif pasangan-equity bisnis pikeun manajemén jeung backbones inti pikeun ngawujudkeun ko-kreasi jeung babagi, sarta ngabentuk komunitas takdir, karir, jeung kapentingan jeung pausahaan;mésér asuransi médis komérsial high-end, asuransi médis komérsial suplemén, asuransi perawatan, jeung sajabana pikeun pagawé, ku kituna staf The digawé teuas tur nyaman.

culture4
culture7
culture5
culture8
culture6
culture9

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami