Patung Dayu

Patung Dayu

culture11

Mangtaun-taun, Dayu parantos fokus kana inovasi modél bisnis perusahaan, inovasi téknologi, sareng pamekaran sareng kamekaran sorangan, bari aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosialna sareng giat ngadukung kagiatan karaharjaan umum.Cina geus nyumbang jumlahna leuwih ti 20 juta yuan dina sumbangan.Utamana dina waktos susah pikeun merangan wabah, Dayu Group parantos ngarengsekeun 5 angkatan tina 7.804.100 sumbangan tina sagala rupa bahan pencegahan wabah anu bernilai ampir 10 juta yuan ka 20 propinsi di China.Ngahargaan prestasi pinunjul tina sumbangan hemat cai Dayu pikeun bahan anti-epidemi dina mangsa wabah, Kamentrian Sumber Daya Air sacara khusus masihan hadiah "Patung Dayu" Kelompok Konservasi Cai Dayu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami