Perawatan Kapamingpinan

Perawatan Kapamingpinan

1

Dina 8thJan.2016, Sekretaris Jenderal Xi Jinping patepung jeung Pupuhu Wang Dong dina Konférénsi Élmu sarta Téhnologi Awards Nasional sarta dileler Dayu Hadiah Kadua pikeun Kamajuan Élmu Nasional.

1

Dina 22ndJan 2021, Wang Yang, Pupuhu CPPCC,sarta Hu Chunhua, Wakil Perdana Menteri Déwan Nagara, masihan DAYU gelar "Individu Maju Nasional dina Ékonomi Swasta Anti-epidemi" dina Konperénsi Pujian Nasional.

1

Dina 26thMéi 2021, Wang Zhengpu, Sekretaris Grup Kapamingpinan Partéi sareng Diréktur Biro Revitalisasi Désa Nasional, nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 26 Juli 2021, Yin Hong, Sekretaris Partai Propinsi Gansu, pendak sareng Pupuhu Wang Haoyu sareng masihan Penghargaan Perusahaan Kontribusi Luar Biasa ka Dayu.

1

Dina 14thJul 2021, Zhang Jingang, Wakil Gubernur Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 26thMéi 2021, Sekretaris Tianjin, Li Hongzhong ngadamel perjalanan khusus ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

dsadadad12

Dina 7thJan 2021, Ren Zhenhe, timbalan Sekretaris Partai Propinsi Gansu nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 17thNov 2020, Yu Xinrong, tilas Wakil Sekretaris MARA, nganjang ka DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 31stOktober 2020, Walikota Tianjin, Liao Guoxun ngadatangan proyék hemat cai Dayu di Kacamatan Wuqing, Tianjin.

1

Dina 29thOkt, 2020, Zhang Shizhen, timbalan gubernur Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun pamariksaan sareng panalungtikan konservasi cai.

1

Dina 28thOktober 2020, Li Shuqi, timbalan walikota Tianjin, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sareng panalungtikan hemat cai.

1

Dina 17thOkt, 2019, Menteri MARA, Wakil Sekretaris Partéy Propinsi Gansu, Tang Renjian ngadatangan DAYU pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

1

Dina 16thOct 2018, Pupuhu CSRC & ICBC Bapak Yi Huiman jeung Pupuhu Wang Haoyu nandatanganan perjangjian gawé babarengan strategis sirah-to-sirah.

1

Dina 17th,Agustus 2018, Lin Duo, urut Sekretaris Panitia Partéi Propinsi Propinsi Gansu, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sarta panalungtikan hemat cai.

1

Dina 28th Méi 2018, E Jingping, urut Menteri MWR, ngadatangan proyék hemat cai Dayu di Xichou, Propinsi Yunnan pikeun panalungtikan jeung panalungtikan.

1

Dina 4thJan 2016, Pupuhu CPPCC Wang Yang ngadatangan proyék pilot DAYU di Luliang pikeun panalungtikan sareng panalungtikan.

1

Dina 22ndNov 2014, Li Guoying, Menteri Sumberdaya Cai, ngadatangan Dayu pikeun panalungtikan sarta panalungtikan hemat cai.

1

Dina 14 Mar.2012, urut Menteri MWR Mr. Chen Lei papanggih jeung Pupuhu urang Mr. Wang Dong dina 6th World Water Forum.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami