Selang

Katerangan pondok:

Pikeun pangiriman pressurized cair dina irigasi tatanén, pertambangan, dewatering konstruksi sarta ngompa submersible.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Pikeun pangiriman pressurized cair dina irigasi tatanén, pertambangan, dewatering konstruksi sarta ngompa submersible.

Rentang Suhu: -5 ℃ nepi ka + 65 ℃

101 102 103 104

Fitur

(1) .Flexible PVC jeung kakuatan kelas tinggi poliéster benang tulangan, lightweight, sepuh tahan, abrasion tahan jeung ci pikeun neundeun ékonomis.

(2) .EASTOP suplai sauntuyan tekanan tinggi, kinerja tinggi pipe irigasi agiculture dijieun pikeun minuhan loba standards.We nasional jeung internasional ogé nawarkeun sauntuyan asesoris pipe cai kaasup couplings, pipa cabang, nozzles semprot jet na standpipes.

(3) .Beurat lampu, kalenturan alus, warna caang, lemes

(4) .Sanggup pikeun ngajaga kalenturan sarta élastisitas handapeun cai-suhu low

(5) Tahan ka abrasion, korosi, tekanan tinggi jeung cuaca dahsyat.

(6) .Idéal selang awét pikeun irigasi jeung drainase di lahan pertanian jeung kebon.filing semén, ékstraksi keusik walungan-jalan, ngurangan cai di situs konstruksi, wangunan jalan jeung saterusna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami