inlay internal netes pita Irigasi

Katerangan pondok:

Jenis: Nyiram & Irigasi Lain

Tempat Asal: Tianjin, Cina

Ngaran Brand:DAYU

ID produk: ID161810RN

Ketebalan (mm): 0,16 0,18 0,2 0,3 0,4 0,6 0,8 1,0 mm

Jarak Dripper (mm): 100 150 200 250 300 400 500mm

Laju Aliran Dripper[0,50](L/h):1,38L/h 2L/h 3L/h

Tekanan: 0.1Mpa

Saringan: 120 mesh 120

Cocog: Pikeun dipaké dina sowing dina pepelakan strip, rumah kaca modern, tangkal buah, jeung windbreaker.

Paket:(800-2000m/roll)

Standar Téknis: GB / T19812.3-2017

Panjang gulungan: 1000 / roll, 2000m / roll, 2500m / roll, 3000m / roll, atanapi ngaropea

Bahan Baku: PE


Rincian produk

Tag produk

Inlaid tipe patch tape netes

Generasi anyar produk irigasi netes dikembangkeun tina sabuk irigasi netes cylindrical batin.Éta mangrupikeun produk irigasi mikro ekonomis anu nyumponan sarat tatanén precision sareng pamekaran SDI.

Ketebalan témbok: 0.18 0.2 0.3 0.4 0.6 0.8 1.0 1.2mm, jsb.

Jarak dripper: 100 150 200 300 400 500mm, jsb.

Laju aliran: 0.8L/H 1L/H 1.2L/H 1.38L/H 1.8L/H 2L/H 2.4L/H 3L/H 3.2L/H

Tekanan: 0.05-0.3Mpa

Syarat filtrasi: 120 bolong 120 bolong filtration

Lingkup aplikasi: cocog pikeun pepelakan bor, imah kaca modern, tangkal buah jeung leuweung windbreak

Kauntungan:

Balikna investasi anu luhur: Kasaimbangan pangsaéna tina kinerja irigasi netes sareng anggaran, tanpa hariwang ngeunaan stabilitas produk sareng keseragaman pertumbuhan pepelakan.

Aliran seragam: Tetes kompensasi tekanan nyayogikeun jumlah cai sareng nutrisi anu leres pikeun unggal pepelakan dina transportasi pipa jarak jauh sareng rupa bumi anu luhur sareng rendah.

Résistansi meungpeuk anu hadé: Mékanisme ngabersihkeun diri anu terus-terusan ngaleungitkeun lebu sareng moal ngahalangan salami siklus kahirupan pamotongan.

Peletakan pipa cabang panjang, sareng biayana dikirangan: nganggo pipa utama anu langkung sakedik, éta tiasa nyirami pipa cabang dugi ka 500 méter panjang, ngirangan biaya pamasangan.

Sistem pipa irigasi netes tatanén / pita pikeun irigasi tegalan kalayan kualitas luhur sareng harga anu kompetitif

Keunggulan pipa irigasi tetes :

1. The dripper buleud dihasilkeun munggaran ku kapang-precision tinggi, teras nyangkut kana selang pe.

2. The dripper nu langsung dilas jero pipe ngabogaan leungitna tekanan slight na

distribusi akurat.

3. Alus sipat anti block, saluran aliran lemes jeung malah distribusi cai.

4. Aya dua jenis drippers: tekanan-kompensasi jeung nonpressure-

santunan, cocog pikeun rupa bumi béda.

5. diaméterna béda, ketebalan témbok jeung jarak dripper bisa dihasilkeun.

6. Fitur anu paling penting nyaéta tiasa dianggo salami 5-8 taun.

Éta awét sareng seueur dianggo dina irigasi lapangan terbuka.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami