2021 SCO International Investment and Trade Expo & SCO Qingdao Forum on Local Economic and Trade Cooperation ” bakal diayakeun di Jiaozhou Fangyuan Sports Center ti 26 nepi ka 28 April 2021.

2021 SCO International Investment and Trade Expo & SCO Qingdao Forum on Local Economic and Trade Cooperation ” bakal dilaksanakeun di Jiaozhou Fangyuan Sports Center ti 26 nepi ka 28 April 2021. Sakabeh prosesna ngawengku upacara bubuka, upacara penandatanganan proyék, forum Qingdao, “ Paméran online + offline ", B2B Matchmaking, jsb. Pameran éta ngajak langkung ti 30 nagara di bumi sareng luar negeri pikeun ilubiung dina paméran "Online + offline", langkung ti 1400 perusahaan bakal ilubiung dina paméran, sareng DAYU Irigasi Grup Co., Ltd bakal muncul dina Shanghai Kerjasama Expo.

 

Dayu Irigasi Grup Co., Ltd. (hereinafter disebut irigasi Dayu) diadegkeun dina 1999. Dina Oktober, 2009, éta hasil landed on gem.Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional kalayan kualifikasi kelas munggaran pikeun kontrak umum pikeun konservasi cai sareng proyék PLTA.

 

Irigasi Dayu salawasna museurkeun sareng komitmen kana solusi sareng palayanan masalah tatanén, désa sareng sumber cai global.Éta mangrupikeun panyadia solusi sadaya solusi ranté industri kalebet irigasi hemat cai tatanén, perawatan limbah désa, kaamanan cai nginum patani, bisnis "tilu tatanén, tilu walungan", inpormasi konservasi cai, urusan cai calakan, sareng sajabana, anu tiasa nyadiakeun tata proyék terpadu, investasi jeung skéma pembiayaan, desain rékayasa, konstruksi, manajemén jeung layanan solusi Sistematis.

 

Cai mibanda dalapan séktor bisnis: Dayu Research Institute, Dayu group ibukota, Dayu design group, Dayu Zhizao, Dayu rékayasa, Dayu hikmah, Dayu internasional jeung Dayu panyalindungan lingkungan.Éta ngagaduhan 11 pangkalan produksi di Tianjin, Jiuquan, Wuwei, Dingxi, Xinjiang, Inner Mongolia, Yunnan, Guangxi, Anhui sareng Chongqing, dua lembaga desain PLTA sareng dua perusahaan cai pinter Sareng langkung ti 300 cabang jasa pamasaran, bisnis internasional di Koréa Kidul, Thailand, Afrika Kidul, Australia, langkung ti 50 nagara sareng daérah.

 

Grup irigasi Dayu geus salawasna taat kana sumanget perusahaan "nyieun Dayu hemat cai sabab kalawan sumanget kontrol cai Dayu", sarta latihan sumanget perusahaan "nyieun tatanén leuwih calakan sarta nyieun padesaan hadé" Misi perusahaan tina "nyieun patani happier" geus dipercayakeun ékonomi nasional, mata pencaharian jeung revitalisasi désa, kalawan tujuan pikeun mastikeun kaamanan pangan jeung kasalametan cai nagara jeung dunya, boga tujuan pikeun ngarengsekeun teu saimbangna jeung masalah inadequate dina pangwangunan padésan tatanén jeung ngaronjatkeun indéks kabagjaan hirup masarakat. , sarta nyokot ngaronjatkeun efisiensi cai sarta utilization pupuk, efisiensi produksi jeung ngaronjatkeun lingkungan hirup ékologis manusa salaku faktor ngarah, sarta adhering kana inovasi sains jeung téhnologi Anyar, inovasi modél sarta inovasi manajemén komitmen pikeun ngawangun dunya. perusahaan irigasi hemat cai anu kasohor salami 100 taun.

 

Hemat cai mangrupikeun masalah global.Unggal "proyék kontrol cai" nyaéta "merusuar cai" anu nguntungkeun hiji sisi.Salaku produsén produk hemat cai profésional terkemuka di Cina, grup irigasi Dayu bakal damel sareng mitra-mitrana pikeun maju sareng teras-terasan narékahan pikeun tujuan anu hébat pikeun nguntungkeun mata pencaharian masarakat.

image24


waktos pos: Apr-28-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami