Laporan CCTV —DAYU Irrigation Group muncul dina Expo ASEAN ka-17

image20
image21

Cheng Xiaobo, wakil gubernur Propinsi Gansu, ngadatangan stan Dayu

 

Ti 27 nepi ka 30 Nopémber, Pameran Cina-ASEAN ka-17 jeung Puncak Bisnis jeung Investasi Cina-ASEAN kalayan téma "Membangun Beubeur sareng Jalan sareng Ngamajukeun Ékonomi Digital Babarengan" suksés dilaksanakeun di Nanning, Guangxi.Téknologi "Integrasi Cai sareng Pupuk" Dayu Grup Irigasi diumumkeun dina paméran ieu, sareng "Cai, Pupuk, sareng Kecerdasan" ngabantosan modérnisasi tatanén.

 

Dayu Irigasi Grup Guangxi Cabang Co., Ltd. jeung divisi bisnis internasional milu dina ASEAN Expo The calakan cai jeung pupuk irigasi netes terpadu Sistim nyimpen cai exhibited di pameran katarik sémah domestik jeung asing eureun lalajo, konsultasi jeung negotiate, sarta pohara dipuji sarta dipikawanoh ku sémah.

 

Salila pameran, Cheng Xiaobo, wakil gubernur Propinsi Gansu, Zhang Yinghua, diréktur Departemen Dagang, sarta pihak na sumping ka wewengkon paméran cai calakan sarta pupuk terpadu netes irigasi cai-nyimpen sistem ngobrol jeung exhibitors urang.Aranjeunna inquired di jéntré ngeunaan prinsip operasi, pasar konci na pangsa pasar cai calakan sarta pupuk terpadu netes irigasi sistem hemat cai, sarta dipikaharti model bisnis ékspor nagara ASEAN.

 

Wakil gubernur Cheng Xiaobo pinuh negeskeun mode inovatif Dayu dina widang hemat cai tatanén, sareng ngadorong DAYU pikeun nyumbang langkung ageung dina widang hemat cai tatanén modern.

 

Expo dilaksanakeun dina bentuk "Online + offline" pikeun kahiji kalina, kalayan total aréa paméran 104000 méter pasagi, kaasup 19000 méter pasagi wewengkon paméran ti ASEAN jeung wewengkon séjén, akuntansi pikeun 18,2% tina total aréa paméran. .Jumlahna aya 1668 perusahaan milu dina paméran fisik online sareng offline tina 84 grup pameseran di bumi sareng di luar negeri.Jumlahna aya 1956 usaha milu dina "awan Cina Expo", nu 21% éta exhibitors asing.Ngalaksanakeun bursa di-jero tur éksténsif dina isu panas dina widang perdagangan bebas, kaséhatan, palabuhan informasi, mindahkeun téhnologi, gawé babarengan kapasitas produksi, statistik, keuangan, jeung kakuatan, sarta ngamajukeun palaksanaan mékanisme gawé babarengan jeung proyék di sagala rupa widang.The ASEAN Expo geus jadi modél gawé babarengan alus antara Cina jeung Nagara Anggota ASEAN.

image22
image23

waktos pos: Nov-30-2020

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami