Miéling ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina

Dina perayaan ulang 100th tina ngadegna Partai Komunis Cina, Sadaya anggota luhur Mangement, wawakil Staf Key of Dayu Irigasi Grup, sarta pensiunan perwakilan pagawe, mitra bisnis Dayu, sagemblengna leuwih ti 1000 urang anjog di tempat founding Jiuquan. Kota ku hiber Chartered, ngagungkeun festival hébat ieu babarengan jeung Partéi jeung nagara.Salaku salah sahiji pausahaan ngarah dina industri tatanén Cina, Dayu salawasna mawa kana visi na, "Pikeun ngawangun hiji parusahaan irigasi hemat cai-renowned dunya" kalawan misi na "nyieun tatanén smater, nyieun coutryside nu hadé, nyieun patani leuwih bagja!", sarta nyumbang kana ngabalukarkeun konservasi cai pikeun sakabéh umat manusa.


waktos pos: Jul-01-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami