Dayu Irrigation Group sakali deui nyumbang 150.000 yuan bahan anti-wabah ka Kota Jiuquan (Kabupatén Jinta)

asdad

Dayu Irrigation Group sakali deui nyumbang 150.000 yuan bahan anti-wabah ka Kota Jiuquan (Kabupatén Jinta)

Serangan balik wabah sakali deui mangaruhan haté jalma-jalma di sakumna nagara.Sadaya séktor masarakat badé kaluar pikeun ngalawan wabah.Lampah si Dayu ngahémat cai napsirkeun tanggung jawab.Saatos nyumbangkeun 1.1 juta yuan tunai sareng 56.000 yuan kanggo bahan pencegahan wabah ka Pamaréntah Distrik Suzhou Kota Jiuquan, bahan 20.000 yuan ka Biro Kaamanan Umum Distrik Suzhou, sareng 16.000 yuan kanggo bahan pencegahan wabah ka Féderasi Industri sareng Dagang Jiuquan. , Dayu ngahémat cai deui.Aktif ngumpulkeun rupa-rupa bahan pencegahan wabah, sarta nyumbang 151.000 yuan bahan pencegahan wabah ka Pamaréntah Rahayat Jinta County, Kota Jiuquan dina soré 29.Du Xinhong, Wakil Sekretaris Komite Partéi Jinta County sarta Akting Walikota County, Sun Zhanfeng, Anggota Komite ngadeg Komite Partéi County, Zhang Jianwu, Diréktur Biro Kaamanan Umum, sarta jalma relevan dina muatan tina kantor pamaréntah, sipil. biro urusan, biro industri jeung informasi, biro urusan cai, zona konsentrasi industri, asosiasi amal jeung unit séjénna ngahadiran upacara sumbangan.Xie Yongsheng, presiden Dayu Water Saving Group, Zhang Qin, general manager of Jiuquan Company, jeung Zhong Wei, kapala wewengkon Jinta, milu dina sumbangan.

sdsadf

Sanggeus sumbangan, para pamingpin kadua pihak nepikeun biantara.Du Xinhong nunjuk kaluar yén nalika pencegahan wabah di Jinta County diasupkeun periode paling kritis, Dayu Irigasi Grup ngirimkeun kahaneutan kalawan Wasalam jeung perawatan ka rahayat county.Urang dikedalkeun wilujeng sumping haneut tur nuhun heartfelt.Dayu Water Saving mangrupikeun perusahaan didaptarkeun anu digedékeun di Jiuquan sareng parantos masihan kontribusi anu saé pikeun ngamajukeun pamekaran industri Jiuquan.Éta mangrupikeun modél diantara perusahaan Jiuquan.Seueur kontribusi anu parantos dilakukeun pikeun ningkatkeun lingkungan ékologis sareng ningkatkeun kualitas kahirupan masarakat.Ieu lain ngan ukur sumanget perusahaan, tapi ogé sumanget jaman anu diwariskeun sareng dimajukeun ku partéy sareng lembaga pamaréntah sareng sakumna séktor masarakat.Kami ngarepkeun usaha hemat cai Dayu mekar, sareng kami ogé ngarepkeun kameunangan lengkep dina perang ngalawan wabah ieu, sareng ngajantenkeun masarakat Jinta langkung bahagia.

sadad (1)
sadad (2)

Xie Yongsheng nyarios dina biantarana yén sadayana tanggung jawab pikeun nyegah sareng ngontrol wabah.Dayu Water Saving, salaku perusahaan lokal, nyumbangkeun 151.000 yuan bahan anti-epidemi ka Jinta County waktos ieu, nawiskeun cinta a, ngalakukeun kakuatan hiji, asumsina tanggung jawab, sarta mantuan rahayat Jinta County nungkulan kasusah babarengan.Dina kapamimpinan anu leres Panitia Partai Kabupaten Jinta sareng pamaréntahan kabupaten, kami daék ngaleungitkeun wabah sapertos salju musim semi, ngiringan kahaneutan musim semi, sareng nyayogikeun katengtreman, kaséhatan sareng kabagjaan ka masarakat kabupaten éta.Kami yakin yén masarakat Jinta bakal tiasa meunang kameunangan umum dina usaha pencegahan wabah salami aranjeunna damel babarengan sareng ngahiji salaku hiji.


waktos pos: Nov-11-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami