Grup Irigasi Dayu meunang gelar Usaha Pelestarian Air Unggul 2019-2020 sareng Wiraswasta Unggul Water Conservancy.

Numutkeun kana "Metode Pamilihan Usaha sareng Pangusaha Pelestarian Cai Unggul (Dirévisi Taun 2021)", sareng disatujuan ku Panitia Seleksi Usaha Pelestarian Cai Unggul sareng Pangusaha Pelestarian Cai Pinunjul (disebut "Kaunggulan Ganda") dina 1 Séptémber. , Dayu Irigasi Group meunang gelar 2019-2020 The Outstanding Water Conservancy Enterprise of the Year.Pupuhu Wang Haoyu meunang gelar Pangusaha Konservasi Cai Unggul.

1.天津工厂


waktos pos: Sep-03-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami