Menteri Li Guoying Ngahadiran Konférénsi 90th Anniversary of Chinese Hydraulic Engineering Society Dayu Water Saving Wang Haoyu diondang pikeun masihan ceramah khusus.

Dina rapat ieu, Wang Haoyu ogé komunikasi sacara éksténsif jeung para ahli ngarah kayaning Departemen Sumberdaya Cai, Institute of Sumberdaya Cai, milu institutes panalungtikan ilmiah, sarta wawakil bisnis.Para tamu dina rapat nyarios pisan ngeunaan laporan Pupuhu Wang Haoyu.

1
2
3

Paguyuban Téknik Hidrolik Cina mangrupikeun organisasi akademik konservasi cai panggedéna sareng paling berpengaruh di Cina.Éta ngayakeun konperénsi akademik taunan, sareng 2021 pas sareng ulang taun ka-90 ngadegna.8 akademisi sareng ahli kalebet Akademisi Deng Mingjiang sareng Akademisi Jin Yong, ogé Wang Haoyu, pupuhu Dayu Water Conservation Group, salaku hiji-hijina wawakil perusahaan tina konperénsi éta, diondang pikeun masihan laporan khusus.Negeskeun pinuh mangrupikeun kahormatan anu luhur Dayu pikeun nyimpen cai.

Téma konperénsi taunan taun ieu nyaéta ngarencanakeun tata perenah "Rencana Lima Taun ka-14" pikeun ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur konservasi cai dina tahap anyar.Fokus dina téma konferensi, konferensi ieu diondang 9 akademisi sarta ahli pikeun masihan laporan akademik ngeunaan jalur palaksanaan ngembangkeun kualitas luhur conservancy cai dina tahap anyar, motong-ujung téhnologi conservancy cai sarta isu panas perhatian sosial, jeung leuwih ti 400 wawakil dihadiran konferensi.Laporan husus diondang Pupuhu Wang Haoyu urang judulna "Ngandelkeun inovasi dua-buleud tina téhnologi jeung modél pikeun ngamajukeun ngembangkeun kualitas luhur bisnis hemat cai" comprehensively dibagikeun Dayu Water Conservation Group taun panganyarna dina watesan inovasi téhnologis, inovasi model, sarta "kakuatan". ku dua leungeun".Pangalaman sareng prakték anu suksés dina téknologi sareng inovasi modél, ngandelkeun kakuatan pasar pikeun ngamajukeun pamekaran perusahaan.

4
5
6

Inovasi téknologi nyaéta pamekaran Grup Konservasi Cai Dayu.Pupuhu Wang Haoyu ngandelkeun Sekretaris Jenderal Xi Jinping "Téhnologi mangrupikeun senjata nagara.Hadé pisan mun éta mibanda elmu pangaweruh jeung téhnologi kuat" salaku awal biantara, digabungkeun jeung Menteri Li Guoying ditandatanganan artikel "Di-jero Palaksanaan Konsep Pangwangunan Anyar Ngamajukeun Intensif jeung Aman Garapan Sumberdaya Cai" diterbitkeun ku Menteri Li Guoying dina Harian Rahayat, fokus kana kaayaan kiwari pamakéan cai tatanén, nu geus lila plagued pangwangunan proyék konservasi cai lahan pertanian jeung manajemén "dua lows" (nyaéta, standar konstruksi low jeung ongkos partisipasi pasar low), "tilu kasusah" ( nyaeta, hese dilaksanakeun, hese dipake, jeung hese salamet), sarta "opat separations" (nyaéta, investor, pelaksana, pembina, Pamisahan pamaké) jeung isu sejenna, reviewed ngadegna Dayu Water Conservation Group urang ti Jiuquan, a kota barat leutik kalawan kakurangan cai ekstrim, lajeng kaluar Gansu ti Jiuquan ka sakuliah nagara komo dunya.l inovasi pikeun leuwih ti 20 taun, parusahaan geus cooperated kalawan lembaga panalungtikan ilmiah kayaning Cina Akademi Élmu Cai.Ti perkenalan sareng nyerep kana inovasi mandiri, perusahaan parantos ngawujudkeun téknologi dina téknologi irigasi sareng parangkat lunak sareng hardware sapertos pangukuran, pangukuran sareng kontrol.A runtuyan proyék panalungtikan ilmiah kayaning "13th Lima-Taun" konci proyék husus nasional "Integrasi jeung Demonstrasi High-efisiensi Cai-nyimpen Irigasi Téhnologi di Wewengkon Pastoral Kulon" jeung proyék panalungtikan ilmiah séjén anu hasil réngsé sarta lulus ditampa.Hasil transformasi téknologi hemat cai Dayu dibentuk sareng nampi dukungan ti departemén relevan.negeskeun pinuh ku kamampuhan téhnologis parusahaan.Salaku perusahaan unggulan sareng misi, "hemat cai" Dayu naék tina "hémat cai" irigasi hemat cai kana "hémat cai" tina "prioritas hemat cai".Ieu parantos ngamajukeun pangembangan sabab hemat cai Cina.

Dina hal inovasi modél, anjeunna fokus kana babagi hasil tina "Luliang, Model Yuanmou", "Modél Wuqing", "Model Pengyang" Grup Konservasi Cai Dayu jeung proyék informatisasi "Kabupatén Irigasi Bojili" di Binzhou, Shandong.Usaha utama "Tilu Jaringan pikeun Tatanén, Padésan, Tilu Waters, Tilu Jaringan", sareng aktip ngamajukeun integrasi modél pangembangan "tilu jaringan", ngalangkungan "jaringan cai anu katingali", "jaringan inpormasi anu teu katingali" sareng "katingali". sarta jasa halimunan" The integrasi tina "Internet" jeung tilu jaringan, gumantung kana "otak irigasi" salaku sistem sentral pikeun manajemén jeung kontrol, nyadar sakabéh prosés, sagala-buleud manajemén jeung jasa, sarta sakabéh ranté téh calakan. sareng inpormasi, ngirangan seueur tenaga kerja sareng sumber bahan.Dina hal jasa, hiji operasi profésional sarta parusahaan jasa pangropéa diadegkeun nurutkeun proyék, kalawan "pamaké mayar + subsidi pamaréntah" salaku mékanisme balik, digali tur latihan modél gawé babarengan "profésional tani koperasi cai + parusahaan", ngadegkeun profésional. koperasi cai tani, sarta kahontal patani leutik Link sahiji pausahaan proyék nyadiakeun jaminan organisasi pikeun layanan operasi pausahaan proyék.Dipiharep modél hemat cai Dayu, hususna “Modél Luliang”, bisa dipromosikeun jeung diterapkeun dina skala nu leuwih gedé jeung di tingkat nu leuwih luhur.

"Nguatan ku dua leungeun" mangrupikeun fokus kawijakan kontrol cai "Genep belas karakter" Sekretaris Jenderal Xi Jinping.Wang Haoyu ngusulkeun yén "strengthening kalawan duanana leungeun" bisa éféktif ngajawab masalah umum di industri.Anjeunna percaya sarta gumantung kana kakuatan pasar, accelerates peran pamaén pasar, sarta promotes pasar.Téknologi, efisiensi, modal pasar, manajemén, sareng inovasi dina investasi konservasi cai désa sareng mékanisme pembiayaan diperyogikeun.Ngan ku dimimitian ku reformasi sistem jeung mékanisme urang bisa sabenerna exert "kakuatan duanana leungeun", merangsang sumber pasar cai, sarta moisturize salapan nagara bagian.tanah alus.

Ahirna, anjeunna ngawilujengkeun ondangan anu ikhlas ka para tamu.Perusahaan parantos suksés ngayakeun dua "Forum Konservasi Cai Cina".Urang tulus ngajak sadaya tamu ngarah pikeun ilubiung dina Tianjin Meijiang Konvénsi sarta Pameran Center di 2021. The 3 Cina Forum Konservasi Cai jeung téma "Konservasi Cai jeung Pangwangunan Kualitas Luhur" co-disponsoran ku Cina Institute of Sumberdaya Cai jeung Panalungtikan PLTA jeung Grup Konservasi Cai Dayu.

7

Dina rapat ieu, Wang Haoyu ogé komunikasi sacara éksténsif jeung para ahli ngarah kayaning Departemen Sumberdaya Cai, Institute of Sumberdaya Cai, milu institutes panalungtikan ilmiah, sarta wawakil bisnis.Para tamu dina rapat nyarios pisan ngeunaan laporan Pupuhu Wang Haoyu.


waktos pos: Nov-01-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami