Ladang modérn Distributor Indonésia nuju usum panén anu pikaresepeun

Dina Séptémber 2020, perusahaan Dayu ngadegkeun hubungan gawé bareng jeung babaturan Indonésia.nu mangrupa salah sahiji pausahaan melak hasil tatanén panggedéna di Indonésia.Misi pausahaan nyaéta nyadiakeun produk tatanén kualitas luhur, kaasup bungbuahan sarta sayuran, ka Indonésia jeung nagara sabudeureun ku ngadopsi métode modern jeung konsép manajemén Internet canggih.

Basis proyék anyar palanggan nyertakeun daérah sakitar 1500 héktar, sareng palaksanaan fase I sakitar 36 héktar.Konci pikeun penanaman nyaéta irigasi sareng pupuk.Saatos ngabandingkeun sareng merek anu kasohor di dunya, palanggan tungtungna milih merek DAYU kalayan skéma desain anu pangsaéna sareng kinerja biaya anu paling luhur.Kusabab gawé bareng sareng para nasabah, perusahaan DAYU terus nyayogikeun palayanan anu pangsaéna sareng bimbingan agronomis.Kalayan usaha kontinyu para nasabah, operasi proyék penanaman tegalan maranéhna geus terus ningkat jeung ngahontal kasuksésan hébat, sarta ayeuna bisa ngahontal kaluaran 20-30 t terong seger per minggu.Produk para palanggan kalebet kembang engkol, gedang, melon, bonténg, samangka sareng sayuran sareng buah-buahan kualitas luhur anu sanés, nyayogikeun produk tatanén tingkat luhur kalayan rasa anu saé sareng harga murah pikeun masarakat Indonésia sacara terus-terusan.

Poto 1: Proposal Desain

Design Proposal

Poto 2: Situs pangwangunan proyék

Design Proposal2
Design Proposal3
Design Proposal4
Design Proposal5
Design Proposal7

Poto 3: Melak

Design Proposal8
Design Proposal10
Design Proposal9

Poto 4: Kabungahan panén

Design Proposal11
Design Proposal12
Design Proposal12
Design Proposal14
Design Proposal15
Design Proposal16
Design Proposal19
Design Proposal17
Design Proposal20
Design Proposal18

waktos pos: Sep-15-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami