Présidén Xie Yongsheng marengan tim investigasi Departemen Sumberdaya Cai, Departemen Sumberdaya Cai Guangxi jeung tim investigasi Kota Laibin pikeun nalungtik proyék wewengkon irigasi Yuanmou skala badag.

Dina 8 Désémber, Zhang Qingyong, timbalan diréktur Kantor Konservasi Cai Nasional Departemen Sumberdaya Cai, Cao Shumin, lulugu insinyur Biro Usaha Komprehensif Departemen Sumberdaya Cai, sareng Liu Jie, diréktur Biro Usaha Komprehensif ngeunaan Departemen Sumberdaya Cai, mingpin tim panalungtikan konservasi cai kontrak jeung Departemen Conservancy Cai Guangxi Level 2 Investigator Ye Fan, Wakil Sekretaris Jenderal Pamaréntah Kota Laibin Liu Chengcheng, Diréktur Biro Sumberdaya Cai Kota Laibin Zhang Guiyan, Diréktur Biro Manajemén Konstruksi Letan Li Jinsong sareng pamimpin sanésna mingpin tim pamariksaan konstruksi sareng manajemén irigasi pikeun mingpin tim kana proyék skala ageung Yuanmou anu dilaksanakeun ku palaksanaan hemat cai Dayu.114,000 hektar proyék irigasi hemat cai efisiensi tinggi di Cjianpian di daérah irigasi ditalungtik.

Yang Guozhu, Wakil Diréktur Dinas Sumberdaya Cai Propinsi Yunnan, Yang Min, Diréktur Divisi Sumberdaya Cai, Wang Shupeng, Wakil Dekan Akademi Élmu Cai Yunnan, Xiong Xingwu, Wakil Diréktur Biro Urusan Cai Chuxiong, Wang Kaiguo, Walikota County Yuanmou County, sarta Zhang Rong, Wakil Walikota County milu dina panalungtikan.Pamimpin sapertos Présidén Dayu Water Saving Group Xie Yongsheng, Wakil Présidén Grup, Pupuhu Markas Kulon Xu Xibin, Présidén Markas Kulon Yu Huhua, Manajer Umum Pusat Bisnis Wang Chao, Wakil Manajer Umum Hemat Cai Beijing Cui Xuguang sareng pamimpin sanésna ngiringan panalungtikan.

asdad (1)
asdad (2)

Tim investigasi jeung tim inspeksi successively sumping ka Embung Bingjian, 1 # DAS, wewengkon proyék jeung Yuanmou Project Operasi sarta Manajemén Center di Kacamatan Irigasi Yuanmou, sarta pinuh dipikaharti produksi tatanén massa ', alokasi hak cai, pamakéan cai. , jeung harga cai di wewengkon proyék.Jeung kapuasan massa, abdi listened taliti kana guaran sahiji staf on-situs, sarta fokus kana inovasi modél dina operasi pos-konstruksi jeung pangropéa tina proyék Yuanmou, bubuka partisipasi modal sosial, partisipasi massa, sarta digolongkeun kana. hargaan.

Tim panaliti hemat cai kontrak diajar ngeunaan eksplorasi sareng prakték hemat cai Dayu dina widang hemat cai kontrak di daérah proyék.Tina kasadaran para patani kana komoditi cai, dilaksanakeunana harga cai berjenjang jeung harga klasifikasi, jeung konservasi cai, maranéhna ngawujudkeun usaha pausahaan dina widang tatanén.Éksplorasi tabungan cai kontrak ditukeurkeun.

Dina simposium grup panalungtikan konservasi cai kontrak, Zhang Qingyong, timbalan diréktur Kantor Konservasi Cai Nasional, inquired di jéntré ngeunaan kasusah jeung masalah encountered ku parusahaan proyék dina promosi konservasi cai kontrak sarta palaksanaan proyék, sarta diwanohkeun léngkah salajengna tina kontrak karya konservasi cai.Nempatkeun saran husus dina rumusan kawijakan, sistem ngarojong, fiskal jeung insentif pajeg, jsb.

Yu Huhua, Présidén Markas Kulon Kidul, ngalaporkeun ka para pamimpin kasus kontrak hemat cai Dayu di paguron luhur, instansi pamaréntah jeung widang séjénna, sarta ngawanohkeun éksplorasi kontrak hemat cai Dayu dina widang tatanén jeung konservasi cai.Anjeunna nyatakeun yén dina jalan pikeun ngontrak réformasi hemat cai, masih aya masalah sapertos kasadaran komoditi cai anu teu cekap, réformasi hak cai anu teu cekap, sareng mékanisme perdagangan indéks cai anu teu sampurna.Usaha babarengan sakumna masarakat masih diperyogikeun;pamingpin dina sagala tingkatan Kantor Konservasi Cai Nasional Kami geus dibikeun pendapat berharga dina masalah konservasi cai dikontrak.Urang bakal terus aktip panalungtikan sarta ngajajah aplikasi tur palaksanaan konservasi cai dikontrak dina widang konservasi cai tatanén, sarta ngajajah partisipasi modal sosial dina widang efisiensi tinggi konservasi cai tatanén, kontrol polusi, sarta manajemén lingkungan ékologis cai. .Mékanisme investasi sareng pembiayaan énggal pikeun proyék hemat cai anu dikontrak nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun panggunaan sumber cai anu lestari sareng pangwangunan ékonomi sareng sosial anu lestari.

asdad (3)
asdad (4)

Dina symposium sahiji grup inspeksi manajemén konstruksi distrik irigasi, Xie Yongsheng ngawanohkeun parusahaan sabudeureun tujuh subgroups utama grup sarta perenah industri tina "tilu désa, tilu-cai, tilu-jaringan".Anjeunna nunjuk kaluar yén konservasi cai Dayu urang geus dipilih salaku nagara urang munggaran di konservasi cai saprak 2014. Kusabab pilot project of ngawanohkeun modal sosial pikeun investasi di lahan pertanian conservancy-Luliang County Henghuba Sedeng Irigasi District Inovasi Mekanisme Pilot Project, dumasar kana nu Yuanmou Project, sajumlah badag tim ahli dipingpin ku lulugu élmuwan grup urang Gao Zhanyi geus kabentuk, sarta investasi distrik irigasi modern geus ngadegkeun.Pausahaan museurkeun kana konstruksi sareng panalungtikan mékanisme distrik irigasi modern.Éta parantos milu dina perencanaan sareng desain distrik irigasi ageung sapertos Distrik Irigasi Dujiangyan sareng Distrik Irigasi Hetao.Perencanaan pikeun ngarancang, investasi sareng pembiayaan, konstruksi, parangkat lunak inpormasi sareng produk hardware, sareng operasi pasca konstruksi sareng manajemén pangropéa sareng panangtayungan kamampuan terpadu;Mudah-mudahan Dayu tiasa aktip ngagunakeun kaunggulan sorangan dina hemat cai, cobian heula, sareng nyumbang kana pangwangunan sosial sareng ékonomi Kota Laibin.

Ye Fan nunjukkeun yén tabungan cai Dayu mangrupikeun perusahaan anu kadaptar kalayan rasa tanggung jawab pikeun pertanian jero sareng hemat cai.Kacamatan Irigasi Letan mangrupikeun salah sahiji salapan proyék distrik irigasi utama dina rencana konci nagara pikeun mastikeun kaamanan pangan.Ieu oge salah sahiji 172 utama cai-nyimpen jeung cai-suplai proyék deployed ku Déwan Nagara.Kahiji, wewengkon di mana distrik irigasi lokasina mangrupa tebu jeung béas wewengkon produksi penting di Guangxi, nu nempatan hiji posisi penting dina pangwangunan ékonomi jeung sosial sakabéh wewengkon.Wewengkon otonom merhatoskeun pisan kana pangwangunan daérah irigasi Letan, khususna operasi sareng pangropéa manajemén saatos pangwangunan.Modél Yuanmou nyaéta modernisasi.Aya seueur pangalaman dewasa pikeun diajar tina modél pangwangunan distrik irigasi.

Li Jinsong nyarios yén ngaliwatan panalungtikan Kacamatan Irigasi Yuanmou, tiasa dirasakeun yén Dayu Water Saving mangrupikeun perusahaan anu gaduh kakuatan téknis anu kuat sareng pangalaman anu beunghar.Digabungkeun jeung pangwangunan distrik irigasi modern Yuanmou urang, geus méré jawaban alus pikeun ngarengsekeun mil panungtungan of conservancy cai;Kota ieu henteu ngalaksanakeun pilot project partisipasi modal sosial sareng usaha ganda dina widang hemat cai tatanén.Ku diajar tina modél Yuanmou, éta parantos ngalaksanakeun reformasi cai pilot dina kombinasi sareng kaayaan saleresna di Kota Laibin.Dipiharep ngaliwatan uji coba kahiji jeung pendekatan point-to-face, kasadaran patani kana komoditi cai laun-laun dibudidayakeun, ahirna mekarna tatanén anu gancang jeung séhat di Kacamatan Irigasi Letan, ngaronjatna panghasilan para patani, jeung ngembangkeun kualitas luhur ékonomi sosial bakal kahontal.

asdad (5)
asdad (6)

waktos pos: Dec-16-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami