Operasi "Smart" ngabantosan operasi sareng pangropéa perawatan limbah domestik désa di Kacamatan Jinghai, Tianjin

Anyar-anyar ieu, wabah parantos kajantenan di sababaraha daérah Tianjin.Sadaya désa sareng kota di Kacamatan Jinghai parantos nguatkeun padamelan pencegahan wabah sareng ngalarang gerakan jalma-jalma, anu parantos mangaruhan pisan kana operasi sapopoé sareng pangropéa stasiun perawatan limbah désa.Dina raraga pikeun mastikeun operasi stabil tina jaringan pipa kokotor proyék urang jeung fasilitas perlakuan kokotor jeung patuh kualitas cai effluent, operasi sarta perawatan departemén jasa tina Grup Investasi Lingkungan Pertanian mastikeun implements kawijakan pencegahan wabah, sarta ngagunakeun informasi online- operasi kokotor tatanén dumasar sarta platform pangropéa nyandak sagala ukuran.Metodeu inspeksi online mastikeun yén fasilitas situs di yurisdiksi ngagaduhan enol gagal, sareng kualitas cai tina limbah stabil sareng nyumponan syarat operasi sareng pangropéa.

Operasi sareng pangropéa anu cerdas mangrupikeun bagian anu penting dina pangwangunan désa digital.Dina awal pangwangunan fase kahiji proyék Wuqing, Grup Investasi Pertanian mimiti ngalaksanakeun tata perenah operasi sareng pangropéa calakan pikeun ningkatkeun kamampuan operasi sareng pangropéa limbah désa.Salila période husus wabah, hikmah Pangaruh sangkan operasi kimiawi jeung pangropéa on governance lingkungan désa leuwih nonjol.
ZZSF1 (1)
Operasi informasi jeung platform pangropéa pikeun perlakuan kokotor domestik désa di Kacamatan Jinghai, Tianjin, ngagunakeun Internet of Things, data badag tur téhnologi tampilan visual, bisa éféktif ngaronjatkeun tingkat operasi kokotor tatanén sarta jasa perawatan.Ngaliwatan kombinasi terminal PC sareng APP mobile, tim operasi sareng pangropéa Nonghuan Investment parantos ngalaksanakeun pamariksaan online sadaya situs langkung ti 10 kali sadinten, ngawas parameter status operasi unggal situs, sareng nganalisa sareng nangtoskeun operasi situs. .Dina premis of mastikeun panyalindungan éféktif, Nguatkeun ngawaskeun kualitas cai effluent sahiji stasiun perlakuan kokotor, make platform urang "operasi jeung fungsi manajemén pangropéa" pikeun dispatch jauh jeung paréntah, tur saluyukeun parameter prosés di luhur timely nurutkeun parobahan kualitas cai. jeung volume cai;Dina waktos anu sami, kalayan bantosan "modul peta hiji" platform, tanaga operasi sareng pangropéa tiasa ningali sakumna daérah sacara real waktos.Situs perawatan limbah sareng sumur angkat pipa, sakaligus kéngingkeun inpormasi anu relevan ngeunaan fasilitas perawatan limbah, sadar analisis tingkat cair sumur inspeksi hulu sareng hilir, ngawaskeun status operasi alat, ngawaskeun pidéo, sareng analisa volume cai, tepat waktu ngaduga sareng mendakan masalah operasi, sareng ngahindarkeun. jaringan pipa jalan.Kajadian dripping na leakage ensures operasi normal tina fasilitas perlakuan kokotor.

Nepi ka ayeuna, informasi dasar 40 stasiun perlakuan kokotor désa leutik, 169.600 méter tina pipelines kokotor, 24 kokotor ngangkat sumur jeung 6.053 tanghi septic dina proyék Jinghai geus diasupkeun kana database platform, merealisasikan jaringan pipa kokotor proyek urang jeung perlakuan kokotor. fasilitas.100% ngawaskeun platform aksés.
ZZSF1 (2)
Platform informatisasi perawatan limbah désa ngawaskeun tautan utama stasiun perawatan limbah sapertos aliran asup, produksi, sareng pembuangan, sareng ngumpulkeun sareng ngahijikeun inpormasi sapertos volume cai, tingkat cai, kualitas cai sareng status alat tina stasiun perawatan ngaliwatan Internet of Things. pikeun ngawujudkeun analisis data produksi., perlakuan, ngaronjatkeun real-time ngawaskeun jeung tingkat manajemén refined prosés produksi perlakuan kokotor désa, ngurangan frékuénsi pamariksaan offline, ngaronjatkeun efisiensi gawé, sarta ngurangan biaya operasi sarta perawatan.

Ngaliwatan aplikasi tina operasi dumasar-informasi jeung parabot platform pangropéa, operasi sakabéh jeung pangropéa tina proyék Jinghai ieu dilumangsungkeun dina séhat, tartib jeung efisien dina mangsa wabah jeung libur perioda, achieving enol outages, enol keluhan jeung enol kacilakaan. , mastikeun fasilitas pengolahan limbah sareng jaringan pipa.Operasi normal parantos ditampi ku pamaréntah lokal sareng masarakat.


waktos pos: Feb-16-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami