Forum Konservasi Cai Cina ka-2 dibuka di Lanzhou, Gansu, Cina

news (1)

---- Grup Irigasi Dayu mangrupa salah sahiji panitia utama forum ieu.

Téma forum nyaéta "hémat cai sareng masarakat", sareng nyandak bentuk organisasi "forum hiji téma + lima forum khusus".Tina aspék kawijakan, sumberdaya, mékanisme sareng téknologi, jsb, ratusan ahli sareng sarjana silih tukeur ide sareng ngobrolkeun ngeunaan hemat cai sareng masarakat, perlindungan ékologis Citarum Konéng sareng pangembangan kualitas luhur, jerona hemat cai sareng wates hemat cai, inovasi téhnologi hemat cai jeung modernisasi irigasi, ngembangkeun tatanén sarta revitalisasi wewengkon désa, investasi conservancy cai héjo sarta reformasi pembiayaan.

news (2)

"Konservasi cai mangrupakeun sistem komprehensif, tatanén akun pikeun 62% -63% tina total pamakéan cai nagara urang, sarta sektor kalawan potensi greatest konservasi cai meureun tatanén," nyebutkeun Shaozhong Kang, hiji akademisi di Cina Akademi Téknik. .

news (3)

Dina raraga ngagancangkeun konservasi cai tatanén, tilu wewengkon utama sisikian-ngahasilkeun di Cina Kalér, kalér-kuloneun Cina jeung Northeast Cina ngagabungkeun konservasi cai-efisiensi tinggi jeung pangwangunan lahan pertanian-standar luhur pikeun comprehensively ngaronjatkeun tingkat utilization sumberdaya cai.The lumangsung "jaringan cai + jaringan informasi + jaringan layanan" tilu-dina-hiji model hemat cai geus ngahudangkeun résonansi pamilon.

news (4)

Ketua Kelompok Irigasi Dayu ngébréhkeun pamadeganana ngeunaan modél hemat cai tina tilu jaringan dina hiji."Pikeun ngawujudkeun ngembangkeun terpadu tina tilu jaringan, kudu aya sistem paréntah kaputusan sentral. Ieu "otak irigasi urang". Ngaliwatan runtuyan sarana "pangakuan, pangukuran, adjustment jeung kontrol", "otak irigasi" bisa ngawangun. persépsi tilu diménsi, paréntah-pembuatan kaputusan, kontrol otomatis tur tampilan multi-dimensi wewengkon irigasi hikmah.Dina kaayaan rumit sarta robah-robah, tingkat cai bisa minimal, distribusi aliran bisa homogenized, sarta efisiensi tur kauntungan bisa maksimal. ."


waktos pos: Oct-10-2020

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami