Komite Pusat Liga Pemuda Komunis sareng Kamentrian Sumber Daya Manusia sareng Kaamanan Sosial masihan Wang Haoyu, pupuhu Dayu Irigasi Group, anu ka-11 "Penghargaan Kewirausahaan Pemuda Cina"

Dina 16 Désémber 2021, upacara panghargaan "China Youth Entrepreneurship Award" ka-11 dilaksanakeun di Hefei, Anhui.Panitia Pusat Liga Pemuda Komunis sareng Kamentrian Sumber Daya Manusia sareng Kaamanan Sosial masihan Pupuhu Dayu Water Saving Group Wang Haoyu "Penghargaan Kewirausahaan Pemuda Cina".

Acara seleksi sareng pujian "Cina Youth Entrepreneurship Award" didirikeun babarengan ku Komite Pusat Liga Pemuda Komunis sareng Kamentrian Sumber Daya Manusia sareng Jaminan Sosial.Dilaksanakeun unggal dua taun sareng parantos dilaksanakeun salami 11 taun berturut-turut.Pamilihan kagiatan ieu ditujukeun pikeun kelompok pamuda wirausaha anu luar biasa, sareng tujuanana pikeun mingpin jalma ngora pikeun kerja keras pikeun ngamajukeun pangwangunan ékonomi sareng sosial anu kualitas luhur, ngalaksanakeun "Rencana Lima Taun ka-14" sareng tujuan jangka panjang 2035. ngaliwatan pilihan model wirausaha ngora.Ilubiung dina lalampahan sajarah rejuvenation hébat bangsa Cina.Saatos pendaptaran, tinjauan awal, sareng ulasan taun ieu, 20 tina 181 calon pinunjul dipilih pikeun Penghargaan Kewirausahaan Pemuda Cina ka-11.

sadada (1)
sadada (2)

Wang Haoyu, anggota Partéy Démokratik Pertanian sareng Industri Cina sareng insinyur senior tingkat profésor, lulus kalayan gelar sarjana ganda dina ékonomi sareng manajemén ti China Agricultural University sareng Purdue University di Amérika Serikat, MBA ti Johns Hopkins University di Amérika Serikat, sareng calon PhD di Jurusan Konservasi Cai sareng Téknik PLTA di Universitas Tsinghua.

Dilayanan salaku timbalan diréktur Komite Gawé Pemuda Pusat 16 Partéi Démokratik Petani sareng Buruh Cina, diréktur World Chinese Real Estate Society, timbalan diréktur sareng sekretaris jenderal Aliansi Strategis Inovasi Industri Irigasi Hemat Cai, sareng Wakil Pupuhu Kamar Industri Pertanian tina Féderasi Industri sareng Dagang Sadaya-Cina.

Salaku pupuhu jeung pamimpin téhnologis tina perusahaan ngarah panggedena di industri cai-nyimpen tatanén domestik, Wang Haoyu geus hasil deployed nu positioning strategis industri anyar jeung dalapan séktor bisnis tina "tilu wewengkon désa jeung tilu cai" (hemat cai tatanén, ). ngolah limbah désa, sareng cai nginum anu aman pikeun patani).Pangwangunan koordinasi parantos ngalengkepan integrasi utama perusahaan dina ranté hulu sareng hilir industri, ngabentuk sakumna ranté industri industri hemat cai, sareng prestasi perusahaan parantos ningkat sacara signifikan unggal taun.

Anjeunna mingpin dina ngajukeun modél pangembangan integrasi tilu jaringan "jaringan cai + jaringan inpormasi + jaringan jasa" dina hal tatanén efisiensi tinggi sareng hemat cai.Ngaliwatan prakték rékayasa, anjeunna ngadegkeun hiji solusi terpadu pikeun pangwangunan distrik irigasi modern ti sumber cai ka sawah, kitu ogé brand anyar "Jalur palaksanaan terpadu investasi-konstruksi-manajemén-jasa".Fokus kana masalah konci sareng kalemahan dina pamutahiran strategis téknologi hemat cai pertanian sareng jasa manajemén, ngalangkungan aplikasi terpadu téknologi hemat cai téknologi tinggi sareng modél bisnis inovatif, modél manajemén konstruksi proyék konservasi cai pertanian tradisional parantos lengkep. diinovasi, sarta PPP dina widang hemat cai tatanén geus hasil digali.(Pamaréntah jeung gawé babarengan ibukota sosial), EPC + O (kaserang umum + operasi sarta perawatan), tabungan cai kontrak, trusteeship jasa irigasi sarta model inovatif lianna, modél ngembangkeun "jaringan cai + jaringan informasi + jaringan jasa" integrasi tina tilu jaringan, The shifting sarta Ngaronjatkeun sakabéh industri cai-nyimpen tatanén domestik muterkeun hiji peran penting dina promosi.

Wang Haoyu geus presided leuwih tur ilubiung dina 5 proyék sains jeung téhnologi nasional jeung propinsi, 16 patén-patén otorisasi (kaasup 1 penemuan), 3 didaptarkeun prestasi ilmiah sarta téhnologis, sarta 3 makalah diterbitkeun.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna sacara berturut-turut meunang Individu Maju Nasional dina Ékonomi Swasta Anti-epidemi, Individu Maju dina Pekerjaan Pengurangan Kamiskinan Partéi Tani sareng Buruh, Pangajén Konservasi Élmu sareng Téknologi Pangajén-Ajén Kontribusi Pinunjul, Pangusaha Jujur sareng penghargaan sanés.

sadada (3)

Panghargaan ieu mangrupikeun pangakuan pinuh ku Pupuhu Wang Haoyu sareng Grup Konservasi Cai Dayu ku Komite Pusat Liga Pemuda Komunis sareng Kamentrian Sumber Daya Manusia sareng Jaminan Sosial.Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal terus kerja keras, sarta kami daék mantuan naekeun sabab hemat cai Cina sarta revitalisasi désa sarta pangwangunan!


waktos pos: Dec-24-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami