Komite Konservansi Cai Huaihe Kamentrian Sumberdaya Cai, Dayu Irrigation Group sareng Huawei Technologies Co., Ltd. nandatanganan Perjangjian Kerjasama Strategis Kembar Digital Huaihe

Sababaraha dinten kapengker, Liu Dongshun, Sekretaris Grup Kapamingpinan Partéi sareng Diréktur Komite Konservansi Cai Huaihe, pendak sareng Wang Haoyu, Pupuhu Grup Irigasi Dayu, sareng Liu Shengjun, Présidén Conservancy Cai sareng Departemen Bisnis Cai Huawei, sareng ngagaduhan diskusi.Atas dasar ieu, tilu pihak nandatanganan perjanjian gawé babarengan strategis pikeun babarengan ngamajukeun pangwangunan Walungan Huaihe kembar digital.

Dina tanggal 24 Désémber, Komite Konservansi Cai Huaihe Departemen Sumberdaya Cai nandatanganan perjanjian gawé babarengan strategis sareng Dayu Irrigation Group Co., Ltd. sareng Huawei Technologies Co., Ltd. Qian Mingkai, Diréktur (Diréktur) Biro Hidrologi (Inpormasi). Pusat) Komisi Huaihe, Yu Shanbin, Manajer Umum Huawei's Anhui Northeast Anhui Business, sareng Cui Jing, Wakil Présidén Dayu Irigasi Group sareng Présidén Grup Cai Pertanian nandatanganan perjanjian atas nama tilu pihak.Liu Dongshun, Sekretaris jeung Diréktur Grup Partéi Komite Huai, Yang Weizhong, Anggota jeung Wakil Diréktur Grup Partéi Komite Huai, Xiao Jianfeng, Diréktur (Kapala Divisi) Kantor Komite Huai (Divisi Kerjasama Internasional jeung Téhnologi) jeung huluna. tina departemén relevan, Su Changwen, General Manager of Huawei urang Anhui Digital Government Business, Huawei Sun Tao, General Manager of Water Conservancy and Water Affairs of China Digital Government and related business leaders, Wang Haoyu, Pupuhu Dayu Water Saving Group, Zhang Leiyun, Wakil Présidén Grup Tatanén sareng Cai Grup sareng Pupuhu Markas Cina Wétan, Wang Yiwen, Wakil Présidén Eksekutif Institut Panaliti Grup, Huitu Liao Huaxuan, Wakil Présidén Eksekutif Grup, Zhao Guoqiang, Wakil Manajer Umum Departemen Manajemén Pemasaran, sareng Yang Ming, Diréktur Departemen Akun Kunci ngahadiran upacara penandatanganan.

 

图1
图2

Su Changwen, manajer umum Huawei's Anhui Digital Government Business, ngenalkeun kaayaan Huawei anu relevan, nyatakeun yén anjeunna penting pisan pikeun gawé babarengan sareng Komisi Huaihuai sareng Irigasi Dayu, sareng daék damel sareng sadaya pihak pikeun babarengan ngamajukeun pangwangunan conservancy cai pinter. , kembar digital sarta proyék séjén.

图3

Wang Haoyu, Pupuhu Grup Irigasi Dayu, nyatakeun dina upacara penandatanganan yén Grup Irigasi Dayu ngagaduhan kamampuan sareng kapercayaan pikeun nyayogikeun jasa téknis anu komprehensif sareng jaminan operasi sareng pangropéa pikeun proyék gawé babarengan tripartit saatos langkung ti 20 taun akumulasi pangalaman, présipitasi teknis sareng kapasitas. wangunan..Dayu Irrigation Group sareng Huawei parantos gawé babarengan anu jero.Dua pihak geus hasil gawé bareng di Kacamatan Irigasi Pishihang.Tim téknis parantos ngalaman latihan sareng gaduh dasar kapercayaan anu kuat.Salajengna, Dayu Irigasi Grup bakal nyandak proyék migawé bareng kalayan Komite Huaihuai salaku "proyék No. 1" pangpentingna, masihan muter pinuh pikeun kaunggulan sorangan, investasi kakuatan tim kuat jeung sumberdaya bisnis kualitas luhur, sarta cooperate kalawan Komite Huaihuai na Huawei Pausahaan cooperates raket jeung cooperates pragmatis pikeun mastikeun kamajuan lancar proyék, sarta tulus ngajak sakabeh pamingpin nganjang Dayu Irigasi Grup.

图4

Liu Dongshun, Sekretaris Grup Partéi sarta Diréktur Panitia Huaihe, ceuk dina biantarana yén Citarum Walungan Huaihe boga yayasan konstruksi alus tur jaminan finansial pikeun ngamajukeun pangwangunan Citarum walungan kembar digital.Nguatkeun integrasi téknologi sareng ngadamel kontribusi sorangan pikeun ngamajukeun pangwangunan DAS kembar digital.

图5

Numutkeun eusi perjangjian, tilu pihak bakal nguatkeun gawé babarengan dina widang conservancy cai pinter jeung manajemén informasi jaringan, ngalayanan pangwangunan digital kembar Huaihe Walungan, babarengan ngamajukeun inovasi téhnologis, ngamajukeun pangwangunan standar teknis patali cai pinter. conservancy sarta tanaga latihan, guna nyieun hiji conservancy cai nyata, urusan cai, tatanén kembar Digital nyadiakeun rojongan kuat tur drive!


waktos pos: Feb-11-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami