Wakil Premier Déwan Nagara Hu Chunhua Ngahadiran Konférénsi Pinunjul Nasional Profesional sareng Téknis Bakat Pujian Grup Irigasi Dayu meunang Penghargaan Koléktif Lanjutan

qwert (1)

Wakil Premier Déwan Nagara Hu Chunhua Ngahadiran Konférénsi Pinunjul Nasional Profesional sareng Téknis Bakat Pujian Grup Irigasi Dayu meunang Penghargaan Koléktif Lanjutan

Dina 28 Oktober, Konférénsi Pangakuan Bakat Profesional sareng Téknis Pinunjul Nasional ka-6 diayakeun sacara megah di Beijing.Hu Chunhua, anggota Biro Pulitik Panitia Pusat CPC sareng Wakil Perdana Menteri Déwan Nagara, ngahadiran rapat.Departemen Organisasi Komite Pusat Partai Komunis Cina, Departemen Propaganda Komite Pusat Partai Komunis Cina, Departemen Sumber Daya Manusia sareng Kaamanan Sosial, sareng Kamentrian Élmu sareng Téknologi babarengan masihan panghargaan ka 6th. Bakat Téknis Profesional Pinunjul Nasional sareng Perwakilan Koléktif Maju.Jumlahna aya 93 individu maju sareng 97 koléktif maju di sakumna nagara dipuji dina konperénsi ieu.Di antarana, Dayu Water Conservation Group Co., Ltd. meunang gelar "National Advanced Collective Award for Professional and Technical Talents—Innovative Advanced Collective of Professional Technical Teams" sarta dipuji.Pemenang tina National Advanced Collective Award for Professional and Technical Talents utamana tim panalungtikan nasional ti lembaga panalungtikan nasional, paguron luhur jeung usaha milik nagara badag.Dayu Water Saving Group Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji ti saeutik tim peneliti perusahaan swasta anu luar biasa anu nampi pangajén ieu..

qwert (2)

Panghargaan mangrupikeun pangakuan kamampuan téknologi inovatif tim bakat profésional sareng téknis perusahaan.Kacaritakeun pujian nasional pikeun bakat profésional jeung téknis pinunjul dimimitian taun 1999, sarta disatujuan ku pamaréntah puseur dina taun 2008. Pupujian téh dilaksanakeun unggal 5 taun, cukup keur nyaksian eusi emasna.Tujuan tina konperénsi ieu nyaéta pikeun muji bakat-bakat unggul anu muncul dina strategi nasional utama, proyék panalungtikan ilmiah utama, sareng proyék-proyék utama anu aya hubunganana sareng pamekaran kualitas luhur masarakat, sareng bakat luar biasa anu muncul dina industri anu munculna strategis, wewengkon konci pangwangunan régional lokal, jeung industri nguntungkeun.Bakat;komitmen jangka panjang pikeun digawé di hareup-garis posisi profésional sarta teknis, dedicated ka karya sorangan, kalawan sumanget kumawula selfless sarta gawé teuas, sarta bakat alus teuing jeung pangaruh sosial éksténsif.

qwert (3)
qwert (4)

Dina konférénsi éta, Hu Chunhua, anggota Biro Pulitik Panitia Pusat BPK sareng Wakil Perdana Menteri Déwan Nagara, negeskeun yén perlu diajar sareng ngalaksanakeun sumanget pidato penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping dina Konperénsi Gawé Bakat Pusat. , fokus kana tujuan strategis strengthening nagara kalawan bakat di jaman anyar, sarta neruskeun nyieun kaayaan anyar dina karya tanaga profésional sarta teknis.

qwert (5)

Dayu Irigasi Grup diadegkeun pikeun leuwih ti 20 taun, kalawan misi perusahaan "nyieun tatanén smarter, sangkan padesaan hadé, sarta sangkan patani leuwih senang".Keukeuh kana inovasi ilmiah sareng téknologi, inovasi modél, sareng inovasi manajemén, éta ngagaduhan 562 patén sareng hak cipta parangkat lunak dina widang tatanén sareng konservasi cai pinter.Éta parantos ngalaksanakeun lahan pertanian standar luhur sareng daérah irigasi hemat cai di nagara éta langkung ti 13,5 juta mu.Éta mangrupikeun lahan pertanian standar sareng daérah irigasi modern.The proponent sarta praktisi modél ngembangkeun calakan "Internet", "jaringan informasi" jeung "jaringan jasa";anjeunna geus meunang hadiah kadua Nasional Élmu sarta Téhnologi Kamajuan Award sarta hadiah kahiji propinsi jeung menteri sains jeung kamajuan téhnologi leuwih ti 100 panghargaan teknis jeung ngahargaan.

Inovasi téknologi mangrupikeun dasar pikeun pangembangan hemat cai anu lestari sareng kualitas luhur Dayu, sareng tim tanaga profésional sareng téknis mangrupikeun jaminan inovasi téknologi.Dayu Water Saving Group salawasna nempatkeun pangwangunan tim bakat di tempat munggaran, terus ngenalkeun tur cultivates bakat profésional sarta teknis, ngaronjatkeun pangwangunan hiji eselon bakat lumrah, comprehensively expands spasi ngembangkeun bakat profésional sarta teknis tingkat luhur, jeung pinuh ngarangsang inovasi bakat sarta kreativitas, guna ngagancangkeun téhnologi produk Inovasi nyadiakeun rojongan bakat kuat.Dina 2018, pausahaan ngawangun Dayu Research Institute, nu geus dikumpulkeun leuwih ti 60 bakat profésional sarta teknis kana kolam renang bakat, sarta ngawangun panalungtikan sarta pamekaran ngawengku tata jeung desain, panalungtikan téhnologi hemat cai, pangukuran calakan sarta terminal kontrol panalungtikan produk. , panalungtikan téhnologi perlakuan kokotor, jeung industri Runtuyan tim panalungtikan teknis kayaning panalungtikan kawijakan jeung analisis nyadiakeun rojongan teknis jeung jasa jaminan pikeun tiap bagean bisnis pausahaan grup.

Kali ieu Dayu meunang gelar kahormatan "National Advanced Collective of Professional and Technical Talents", anu mangrupa negeskeun kamampuhan téknis tim bakat profésional sarta téknis hemat cai Dayu.Éta bakal langkung ngadorong sareng nyorong konstruksi tim bakat profésional sareng téknis Dayu anu hemat cai sareng inovasi téknologi.Gawé ka tingkat nu leuwih luhur.Sareng sareng "tim téknis profésional koléktif canggih inovatif" salaku modél perkenalan bakat, terus ngawangun grup bakat ngarah ngora kelas munggaran sareng tim inovasi ilmiah sareng téknologi pikeun nyayogikeun pangrojong kakuatan anu teu aya gunana pikeun pangwangunan revitalisasi désa nagara.


waktos pos: Nov-11-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami