Wang Lijun, Sekretaris Panitia Distrik Wuqing Kota Tianjin, sareng rombongan ngadatangan Dayu Irigasi Grup

asdad02

Wang Lijun, Sekretaris Panitia Distrik Wuqing Kota Tianjin, sareng rombongan ngadatangan Dayu Irigasi Grup

Dina 26 Oktober, Wang Lijun, Sekretaris Panitia Distrik Wuqing Kota Tianjin, Guo Xinhua, Anggota Komite Tetap Panitia Distrik sareng Diréktur Kantor Panitia Distrik, Liu Donghai, Wakil Walikota Distrik, Liu Songlin, Wakil. Gubernur Distrik, jeung Wang Jibin, Sekretaris Partéi Kota Dawang Guzhuang, ngadatangan Dayu Konservasi Irigasi , Wang Haoyu, Pupuhu Dayu Irigasi Konservasi Grup, Yan Liqun, Eksekutif Wawakil Présidén Grup sarta Pupuhu Grup Investasi Cai Pertanian, Cui Jing, Wakil. Présidén sareng Présidén Grup Cai Pertanian, Liang Hao, Wakil Présidén Grup, Song Jinyan, Wakil Présidén Grup, Dayu Nonghuan Liu Jiayuan, Pupuhu Grup Investasi, Wang Yiwen, Wakil Présidén Eksekutif Institut Panaliti Dayu Water Grup Konservasi, sareng Zhang Hao, Présidén Dayu Agricultural and Environmental Investment Group, ngiring nganjang.

asdad03

Dina kunjungan éta, Sekretaris Panitia Partai Distrik Wuqing Wang Lijun sareng rombongan sumping ka Balé Pameran Budaya Dayu.Pupuhu Wang Haoyu ngenalkeun sacara rinci sajarah pangwangunan hemat cai Dayu, budaya perusahaan, pagawéan ngawangun pésta, operasi bisnis sareng prospek pangwangunan.Pimpinan Kacamatan Wuqing Anjeunna muji pisan kana prestasi pinunjul Dayu dina hemat cai.

Dina mangsa éta, Wang Haoyu ngomong yén parusahaan geus hosted dua Cina Panglawungan Konservasi Cai salila dua taun padeukeut, nu geus dipikawanoh lega ku sagala sektor masarakat sarta ngahontal kauntungan sosial alus.Dina waktos anu sami, anjeunna ngalaporkeun dina Forum Konservasi Cai Cina katilu anu bakal datang di Tianjin.Nyiapkeun kaayaan sareng ngirim uleman ikhlas ka para pamimpin Kacamatan Wuqing.

asdad04

Wang Lijun sareng rombongan nganjang ka Pusat Operasi sareng Pangropéa Pangropéa Wuqing, Laboratorium Investasi Lingkungan Pertanian, Laboratorium Research Institute, sareng Balai Pameran Téhnologi Huitu, sareng nampi pamahaman anu langkung intuitif ngeunaan bisnis hemat cai Dayu.

asdad01

Sekretaris Panitia Partai Kacamatan Wuqing Wang Lijun nyatakeun negeskeun sareng apresiasi pinuh pikeun kontribusi hébat Dayu pikeun perbaikan padumukan manusa désa di Kacamatan Wuqing salami mangtaun-taun, sareng prestasi luar biasa Dayu dina hemat cai, sareng muji hemat cai Dayu mangtaun-taun. dina jasa tina tilu padesaan jeung tilu cai geus kacida dipikawanoh.Dipiharep Dayu teu mopohokeun niat awalna pikeun ngahemat cai, terus ngaronjatkeun daya saing inti perusahaan, jeung leuwih nyumbang kana pangwangunan Kacamatan Wuqing jeung revitalisasi padesaan dina mangsa anyar.


waktos pos: Nov-11-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami