"Proyek Distrik Irigasi Ukuran Sedeng Yunnan Lulianghen Huba" dipeunteun salaku salah sahiji sapuluh pangalaman pangendali cai akar umbi di 2021 tina "Piala Dadi Heyuan"

Anyar-anyar ieu, China Water Conservancy News ngalaksanakeun "Dadi Heyuan Cup" 2021 top sapuluh pangalaman kagiatan kontrol cai akar jukut, sareng proyék irigasi ukuran sedeng Yunnan Lulianghenhuba anu dilakukeun ku Dayu Water Saving suksés dipilih.Luliang County, Propinsi Yunnan ngawanohkeun ibukota sosial pikeun ilubiung dina pangwangunan, operasi sarta manajemén fasilitas suplai cai widang di wewengkon irigasi sedeng-ukuran Xianhuba.Salajengna, Yuanmou County ditingkatkeun jeung dibuka sapotong Bingjian 114.000 mu-efisiensi tinggi cai-nyimpen proyék irigasi, nu ayeuna teh pilot proyék PPP pangbadagna pikeun reformasi konstruksi conservancy cai lahan pertanian di nagara éta.Dina rapat kerja panitia, "Modél Yuanmou" dievaluasi salaku modél "PDB Rakyat".

A1 (1)
A1 (2)

Hasil tina 11th taunan "Cina Water Conservancy Mémori · TOP10" pilihan ku Cina Water Conservancy News geus ngumumkeun anyar.Pilihan ieu parantos dihargaan pisan ku para pamimpin Kementrian Sumber Daya Air sareng departemén anu relevan.Warta Sumberdaya Cai Cina parantos nyetél panitia pangatur pamilihan sareng grup evaluasi awal.Panitia penyelenggara bakal nyieun grup evaluasi ahli dina bimbingan Kantor Umum Departemen Sumber Daya Air.Tim review ahli ngalaksanakeun diskusi jeung musyawarah saméméh voting, sarta ngayakeun rapat review ahir sanggeus voting.Dumasar hasil voting online, resolusi koléktif dibentuk pikeun nangtukeun hasil ahir.

"Sekretaris Jéndral Xi Jinping mariksa jalur tengah Proyék Alihan Cai Kidul-ka-Kaler sareng masihan pidato penting dina simposium ngeunaan promosi pamekaran kualitas luhur tina proyék susulan tina Proyék Alihan Cai Kidul-ka-Kaler. " dipeunteun salaku "Piala Yingda Chang'an" Top Ten Water Conservancy News di 2021, "Shaanxi Dongzhuang Water Conservancy Project Closure", jsb. Dipeunteun salaku "Leshui Cup" 2021 Top Ten Influential Water Conservancy Projects, "Yunnan Lulianghen Huba Medium -Proyék Kacamatan Irigasi", jsb. dipeunteun salaku "Piala Dadi Heyuan" 2021 Pangalaman Sapuluh Pangalaman dina Kontrol Cai Akar Rumput.

A1 (3)
陆良

Luliang County, Yunnan: Ngawanohkeun modal sosial pikeun ilubiung dina konstruksi sarta manajemén conservancy cai lahan pertanian.

Luliang County, Propinsi Yunnan ngawanohkeun ibukota sosial pikeun ilubiung dina pangwangunan, operasi sarta manajemén fasilitas suplai cai widang di wewengkon irigasi sedeng-ukuran Xianhuba.Salajengna, Yuanmou County ditingkatkeun jeung ngaluncurkeun 114.000-mu-efisiensi tinggi proyék irigasi hemat cai di Bingjian, nu ayeuna pilot pangbadagna PPP (pamaréntah-modal gawé babarengan sosial) dina reformasi konstruksi conservancy cai lahan pertanian nagara urang.60,97%.Modal jadi penghubung ngahubungkeun pamaréntah, patani jeung usaha, ngabentuk komunitas kapentingan diantara tilu.Proyék rékayasa geus jadi umum "barudak" pamaréntah, patani jeung usaha, sarta masalah pengkuh "rekonstruksi sarta manajemén lampu" proyék conservancy cai lahan pertanian geus direngsekeun.Model ko-konstruksi tripartit sareng ko-manajemén win-win.

A1 (6)
A1 (7)

Salaku tambahan, proyék PPP pikeun pangwangunan daérah irigasi ékologis modern di Kacamatan Litong, Kota Wuzhong, Ningxia, anu dilakukeun ku Dayu Water Saving, ogé parantos ngahontal kauntungan sosial sareng ékonomi anu saé.Dina 12 Oktober 2018, pamaréntah Kacamatan Litong, Kota Wuzhong, Ningxia nandatanganan perjanjian awal ngeunaan transaksi hak cai sareng Ningxia Baofeng Energy Group Co., Ltd., Distrik Litong mindahkeun 14,84 juta m³ hak cai ka Baofeng Group, jaman urus téh 25 taun, sarta jumlah urus 3,82 milyar.Konversi hak cai ieu mangrupa urutan kahiji pikeun Kacamatan Litong ngalengkepan konversi hak cai ngaliwatan mékanisme pasar.Éta museurkeun kana hemat cai di daérah irigasi sareng pangwangunan daérah irigasi ékologis modern.Ngaliwatan konstruksi mékanisme, konstruksi rékayasa, sarta inovasi manajemén, cai dipaké ti sawah.Cai disimpen dina link sabenerna ngarupakeun wewengkon konci hemat cai tatanén.

A1 (8)
A1 (10)
ZZHU
A1 (9)

Situs Web: www.dyjs.com

No 290, Jalan Jiefang, Kacamatan Suzhou, Kota Jiuquan, Propinsi Gansu

No 10, Minwang Jalan, Jingbin Industrial Park, Wuqing District, Tianjin

Lantai 33 sareng 35, Pusat Kabagjaan Ping An, Halaman 24, Jalan Lize, Kacamatan Fengtai, Beijing


waktos pos: Jan-14-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami