Pipa (pikeun irigasi)

Katerangan pondok:

Harga: $0.20- $2.10

MOQ: 500m

kuantitas kiriman produk: 100000m / bulan


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

ID produk:EI042502KK
diaméterna nominal: 12mm-110mm
Rating tekanan: 0.25Mpa, 0.4Mpa, 0.6Mpa
Cocog: Pipa irigasi tekanan sedeng sareng luhur dianggo pikeun bagian jero taneuh
pipa utama sapertos irigasi pipa, irigasi mikro-sprinkler;pipa irigasi tekanan rendah tiasa
Diterapkeun pikeun pipa cabang irigasi pipa, irigasi sprinkler, sistem irigasi netes.
Suhu lumaku: 0-45 ℃
Mode sambungan: Ieu utamana disambungkeun ku sambungan gancang.

Dayu Water Saving Group Co., Ltd. diadegkeun dina 1999. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional dumasar kana Akademi Élmu Cai Cina, Pusat Promosi Élmu sareng Téknologi Departemen Sumberdaya Cai, Akademi Élmu Pengetahuan Cina, Akademi Téknik Cina sareng lembaga panalungtikan ilmiah anu sanés.Didaptarkeun dina Pasar Perusahaan Pertumbuhan.Kodeu stock: 300021. Pausahaan geus diadegkeun pikeun 20 taun sarta geus salawasna fokus sarta dedicated sorangan kana solusi sarta jasa tatanén, padesaan jeung sumber cai.Eta geus dimekarkeun jadi kumpulan hemat cai tatanén, suplai cai kota jeung désa, perlakuan kokotor, urusan cai pinter, sambungan sistem cai, manajemén ékologis cai jeung restorasi sarta widang lianna.Panyadia solusi sistem profésional pikeun sakabéh ranté industri ngahijikeun tata proyék, desain, investasi, konstruksi, operasi, manajemén jeung jasa pangropéa.Éta mangrupikeun industri munggaran dina widang hemat cai tatanén di Cina sareng pamimpin global.

 

Poliétilén kapadetan luhur, nami basa Inggris nyaéta "Poliétilén Kapadetan Tinggi", atanapi singgetna "HDPE".HDPE nyaéta résin termoplastik non-polar anu kacida kristalna.Penampilan HDPE asli nyaéta bodas susu, sareng bagian ipisna tembus dugi ka sababaraha titik.PE ngagaduhan résistansi anu saé pikeun kalolobaan bahan kimia domestik sareng industri.Sababaraha jinis bahan kimia tiasa nyababkeun korosi kimiawi, sapertos oksidan korosif (asam nitrat pekat), hidrokarbon aromatik (xylene) sareng hidrokarbon halogénasi (karbon tetraklorida).polimér éta non-hygroscopic sarta boga daya tahan uap cai alus, sarta bisa dipaké pikeun kaperluan bungkusan.HDPE boga sipat listrik alus, utamana kakuatan diéléktrik luhur insulasi, sahingga cocog pisan pikeun kawat jeung kabel.Sasmita beurat molekul sedeng nepi ka luhur boga résistansi dampak alus teuing, sanajan dina suhu kamar komo dina hawa low of -40F.

HDPE nyaéta poliolefin termoplastik dihasilkeun ku kopolimerisasi étiléna.Sanajan HDPE diluncurkeun taun 1956, palastik ieu tacan nepi ka tingkat dewasa.Bahan tujuan umum ieu terus-terusan ngembangkeun kagunaan sareng pasar anyarna.

Fitur utama

HDPE mangrupikeun résin termoplastik non-polar kalayan kristalinitas anu luhur.Penampilan HDPE asli nyaéta bodas susu, sareng bagian ipisna tembus dugi ka sababaraha titik.PE ngagaduhan résistansi anu saé pikeun kalolobaan bahan kimia domestik sareng industri.Sababaraha jinis bahan kimia tiasa nyababkeun korosi kimiawi, sapertos oksidan korosif (asam nitrat pekat), hidrokarbon aromatik (xylene) sareng hidrokarbon halogénasi (karbon tetraklorida).polimér éta non-hygroscopic sarta boga daya tahan uap cai alus, sarta bisa dipaké pikeun kaperluan bungkusan.HDPE boga sipat listrik alus, utamana kakuatan diéléktrik luhur insulasi, sahingga cocog pisan pikeun kawat jeung kabel.Sasmita beurat molekul sedeng nepi ka luhur boga résistansi dampak alus teuing, sanajan dina suhu kamar komo dina hawa low of -40F.Karakteristik unik tina rupa-rupa sasmita HDPE nyaéta kombinasi anu pas tina opat variabel dasar: dénsitas, beurat molekul, distribusi beurat molekul sareng aditif.Katalis anu béda digunakeun pikeun ngahasilkeun polimér anu disaluyukeun sareng sipat khusus.Kombinasi variabel ieu ngahasilkeun sasmita HDPE pikeun tujuan anu béda;achieving kasaimbangan pangalusna dina kinerja.

dénsitas

Ieu mangrupikeun variabel utama anu nangtukeun karakteristik HDPE, sanaos opat variabel anu disebatkeun saling mangaruhan.Étiléna nyaéta bahan baku utama poliétilén.Sababaraha comonomers séjén, kayaning 1-butena, 1-hexena atawa 1-octene, ogé mindeng dipaké pikeun ngaronjatkeun kinerja polimér.Pikeun HDPE, eusi sababaraha monomér di luhur umumna henteu ngaleuwihan 1%-2%.Penambahan komonomer rada ngurangan kristalinitas polimér.Parobahan ieu umumna diukur ku dénsitas, nu boga hubungan liniér jeung kristalinitas.Klasifikasi umum Amérika Serikat saluyu sareng ASTM D1248, sareng kapadetan HDPE nyaéta 0.940g/.Luhur C;Kisaran kapadetan MDPE nyaéta 0.926 ~ 0.940g/CC.Klasifikasi séjén kadang mengklasifikasikan MDPE salaku HDPE atanapi LLDPE.Homopolymér boga kapadetan pangluhurna, kaku pangluhurna, perméabilitas alus jeung titik lebur pangluhurna, tapi umumna boga résistansi goréng pikeun lingkungan stress cracking (ESCR).ESCR nyaéta kamampuan PE pikeun nolak retakan anu disababkeun ku setrés mékanis atanapi kimia.Kapadetan luhur umumna ngaronjatkeun kakuatan mékanis, kayaning kakuatan tensile, stiffness, sarta karasa;sipat termal kayaning suhu softening titik sarta suhu distorsi panas;jeung imperméabilitas, kayaning perméabilitas hawa atawa perméabilitas uap cai.Kapadetan handap ningkatkeun kakuatan dampak sareng E-SCR.Dénsitas polimér utamana dipangaruhan ku panambahan komonomer, tapi leuwih saeutik ku beurat molekul.Persentase beurat molekular anu luhur ngirangan dénsitasna.Contona, homopolimér boga dénsitas béda dina rupa-rupa beurat molekul.

Produksi jeung katalis

Metodeu produksi anu paling umum tina pe nyaéta ngalangkungan slurry atanapi pamrosésan fase gas, sareng sababaraha anu diproduksi ku ngolah fase solusi.Sadaya prosés ieu mangrupa réaksi éksotermik ngalibetkeun monomér étiléna, monomér a-olefin, sistem katalis (bisa jadi leuwih ti hiji sanyawa) jeung rupa-rupa jenis éncér hidrokarbon.Hidrogén jeung sababaraha katalis dipaké pikeun ngadalikeun beurat molekul.Reaktor slurry umumna tank diaduk atawa leuwih ilahar dipake reaktor loop skala badag dimana slurry bisa medar jeung diaduk.Lamun étiléna jeung komonomer (sakumaha diperlukeun) datang kana kontak jeung katalis, partikel poliétilén kabentuk.Saatos miceun éncér, granul poliétilén atanapi bubuk bubuk garing sareng aditif ditambah dumasar kana dosis pikeun ngahasilkeun pélét.Garis produksi modern sareng réaktor ageung sareng extruder screw kembar tiasa ngahasilkeun langkung ti 40,000 pon PE per jam.Ngembangkeun katalis anyar nyumbang kana ningkatkeun kinerja sasmita anyar HDPE.Dua jenis katalis anu paling sering dianggo nyaéta katalis basis kromium oksida Philips sareng katalis aluminium senyawa-alkil titanium.HDPE nu dihasilkeun ku katalis Phillips miboga distribusi beurat molekular sedeng-lebar;katalis aluminium titanium-alkil ngabogaan distribusi beurat molekular sempit.Katalis anu digunakeun dina produksi polimér MDW sempit dina réaktor ganda ogé tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sasmita MDW anu lega.Salaku conto, dua réaktor séri anu ngahasilkeun produk beurat molekul anu béda sacara signifikan tiasa ngahasilkeun polimér beurat molekul bimodal anu gaduh rentang pinuh ku distribusi beurat molekul.fittings pipa PE

Beurat molekular

Beurat molekular anu langkung luhur nyababkeun viskositas polimér anu langkung luhur, tapi viskositas ogé aya hubunganana sareng suhu sareng laju geser anu dianggo dina tés.Rheology atawa pangukuran beurat molekular dipaké pikeun nangtukeun beurat molekular bahan.Sasmita HDPE umumna boga rentang beurat molekular 40 000 mun 300 000, sarta beurat molekul rata beurat kasarna pakait jeung rentang indéks ngalembereh, nyaeta, ti 100 nepi ka 0. 029/10min.Sacara umum, MW luhur (indéks lebur handap MI) ningkatkeun kakuatan lebur, kateguhan hadé tur ESCR, tapi MW luhur ngajadikeun processing.

Prosésna langkung hese atanapi peryogi tekanan atanapi suhu anu langkung luhur.

Distribusi beurat molekular (MWD): WD PE beda-beda ti sempit ka lega gumantung kana katalis anu dianggo sareng prosés pangolahan.

Indéks pangukuran MWD anu paling sering dianggo nyaéta indéks henteu rata (HI), anu sami sareng beurat molekul rata-rata (MW) dibagi ku jumlah beurat molekul rata-rata (Mn).Kisaran indéks ieu pikeun sadaya sasmita HDPE nyaéta 4-30.MWD sempit nyadiakeun warpage lemah sareng dampak tinggi salila prosés molding.The MWD sedeng pikeun lega nyadiakeun processability pikeun kalolobaan prosés Tonjolan.Wide MWD ogé tiasa ningkatkeun kakuatan lebur sareng résistansi ngarayap.

aditif

Penambahan antioksidan tiasa nyegah degradasi polimér nalika ngolah sareng nyegah oksidasi produk réngsé nalika dianggo.Aditif antistatik dianggo dina seueur kelas bungkusan pikeun ngirangan adhesi botol atanapi bungkusan kana lebu sareng kokotor.Aplikasi husus merlukeun formulasi aditif husus, kayaning sambetan tambaga patali aplikasi kawat jeung kabel.Résistansi cuaca anu saé sareng anti-ultraviolét (atanapi sinar panonpoé) tiasa dihontal ku nambihan aditif anti-UV.Tanpa tambihan UV-tahan atanapi karbon hideung PE, disarankeun pikeun henteu teras-terasan ngagunakeunana di luar.Pigmén hideung karbon kelas luhur nyayogikeun résistansi UV anu saé sareng sering dianggo dina aplikasi luar, sapertos kawat, kabel, lapisan tank atanapi pipa.

métode ngolah

PE bisa dijieun dina rupa-rupa métode processing béda.Ngagunakeun étiléna salaku bahan baku utama, propiléna, 1-butena, sarta hexene salaku kopolimér, dina aksi katalis, polimérisasi slurry atawa prosés polimérisasi fase gas diadopsi, sarta polimér diala ieu flashed, dipisahkeun, garing, granulated. , jsb Prosés pikeun ménta produk rengse kalayan partikel seragam.Kaasup sapertos lambar Tonjolan, pilem Tonjolan, pipa atawa profil Tonjolan, niup molding, suntik molding na rotational molding.

▲Extrusion: Kelas dipaké pikeun produksi Tonjolan umumna boga indéks lebur kirang ti 1 sarta MWD sedeng-to-lega.Salila ngolah, MI low bisa ménta kakuatan ngalembereh cocog.Sasmita MWD lega leuwih cocog pikeun Tonjolan sabab boga speeds produksi luhur, tekanan paeh handap sarta ngurangan kacenderungan narekahan ngalembereh.

PE ngagaduhan seueur aplikasi ékstrusi, sapertos kawat, kabel, selang, pipa sareng profil.Aplikasi pipa dibasajankeun pipa konéng bagian leutik pikeun gas alam nepi ka pipa hideung témbok kandel kalayan diaméter 48in pikeun pipa industri sareng kota.Pamakéan pipa kerung-témbok diaméter badag salaku gaganti pikeun pipa drainase cai hujan dijieunna tina beton jeung pipa solokan séjén ngembang pesat.

Lambaran sareng thermoforming: Lapisan thermoforming seueur kulkas piknik ageung didamel tina PE, anu tangguh, hampang sareng awét.Produk lambar sareng thermoformed sanésna kalebet mudguards, tank liners, pan guards, kotak pengiriman sareng tank.Sajumlah ageung aplikasi lambar anu ngembang gancang nyaéta mulch atanapi désa handapeun balong, anu didasarkeun kana kateguhan, résistansi kimia sareng imperméabilitas MDPE.

▲Blow molding: Langkung ti 1/3 tina HDPE dijual di Amérika Serikat dipaké pikeun blow molding.Ieu kisaran ti botol anu ngandung pemutih, oli motor, deterjen, susu sareng cai sulingan dugi ka kulkas ageung, tangki bahan bakar mobil sareng tabung.Karakteristik sasmita blow molding, sapertos kakuatan lebur, ES-CR sareng kateguhan, sami sareng anu dianggo pikeun lambar sareng aplikasi thermoforming, janten sasmita anu sami tiasa dianggo.

Molding suntik-niup biasana dipaké pikeun nyieun peti leutik (kirang ti 16oz) pikeun bungkusan ubar, shampoos jeung kosmétik.Salah sahiji kaunggulan tina prosés ieu nyaéta yén botol produksi sacara otomatis dipangkas, tanpa peryogi léngkah-léngkah pasca-réngsé sapertos blow molding umum.Sanajan sababaraha sasmita MWD sempit dipaké pikeun ngaronjatkeun finish permukaan, sedeng pikeun sasmita MWD lega umumna dipaké.

▲Injection molding: HDPE boga aplikasi countless, mimitian ti reusable cangkir inuman témbok ipis mun 5-gsl kaléng, nu meakeun 1/5 tina HDPE domestik.Sasmita suntik molding umumna boga indéks lebur 5-10.Aya sasmita kalawan kateguhan jeung fluidity handap sarta sasmita fluidity luhur kalawan processability.Mangpaat kaasup kaperluan sapopoé sarta kadaharan bungkusan témbok ipis;tangguh jeung awét dahareun jeung cet kaléng;résistansi tinggi kana aplikasi cracking stress lingkungan, kayaning tanki bahan beuleum mesin leutik sarta 90-gal tong sampah.

▲ Rotasi molding: Bahan ngagunakeun métode processing ieu umumna ditumbuk kana bahan bubuk, nu dilebur sarta flowed dina siklus termal.Rotomolding ngagunakeun dua jenis PE: tujuan umum sareng cross-linkable.Umum-Tujuan MDPE / HDPE biasana boga dénsitas mimitian ti 0,935 mun 0,945g / CC, kalawan MWD sempit, jadi produk nu boga dampak tinggi na warpage minimal, sarta indéks lebur na umumna dina rentang 3-8.Sasmita MI anu langkung luhur umumna henteu cocog sabab henteu gaduh dampak sareng résistansi retakan stres lingkungan anu dipiharep tina produk rotomolded.

Aplikasi molding rotasi-kinerja luhur ngagunakeun sipat unik tina sasmita cross-linkable kimiawi na.Sasmita ieu mibanda fluidity alus dina bagian mimiti siklus molding, lajeng crosslink pikeun ngabentuk résistansi retakan stress lingkungan alus teuing jeung kateguhan.Ngagem lalawanan jeung lalawanan cuaca.Cross-linkable PE ngan cocog pikeun peti badag, mimitian ti 500-gal tank pikeun transporting rupa-rupa bahan kimia nepi ka 20.000-gal tank tatanén.

▲Film: pamrosésan pilem pe umumna ngagunakeun pamrosésan pilem ditiup biasa atanapi pamrosésan ékstrusi datar.Paling pe dipaké pikeun pilem, umum low-dénsitas PE (LDPE) atawa linier low-dénsitas PE (LLDPE) sadia.Sasmita pilem HDPE umumna dianggo dimana stretchability unggulan sarta impermeability unggulan diperlukeun.Salaku conto, pilem HDPE sering dianggo pikeun kantong komoditi, kantong sembako sareng bungkusan dahareun.

kinerja produk

Poliétilén dénsitas luhur nyaéta partikel bodas anu henteu beracun, henteu aya rasa, sareng henteu bau kalayan titik lebur sakitar 130°C sareng dénsitas rélatif 0,941 dugi ka 0,960.Cai mibanda résistansi panas alus tur lalawanan tiis, stabilitas kimiawi alus, rigidity tinggi na kateguhan, sarta kakuatan mékanis alus.Sipat diéléktrik sareng résistansi retakan stres lingkungan ogé saé.

Bungkusan sareng neundeun

Jauhkeun tina seuneu sareng insulasi panas salami neundeun.Gudang kudu tetep garing sarta rapih.Dilarang pisan nyampur dina sagala najis, sinar panonpoé sareng hujan.Angkutan kedah disimpen dina gerbong atanapi kabin anu bersih, garing, ditutupan, sareng teu kedah aya barang seukeut sapertos paku beusi.Angkutan campuran sareng hidrokarbon aromatik anu gampang kaduruk, hidrokarbon halogénasi sareng pangleyur organik sanésna dilarang pisan.

ngadaur mulangkeunana jeung dipake deui

HDPE mangrupikeun bagian anu paling gancang tina pasar daur ulang plastik.Ieu utamana alatan reprocessing na gampang, ciri degradasi minimal na angka nu gede ngarupakeun aplikasi pikeun tujuan bungkusan.Daur ulang utama nyaéta ngolah 25% bahan daur ulang, sapertos barang daur ulang pasca konsumen (PCR), kalayan HDPE murni pikeun ngadamel botol anu henteu aya hubunganana sareng tuangeun.

Pipa PE pikeun suplai cai mangrupikeun produk ngagantian pipa baja tradisional sareng pipa cai nginum PVC.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami