Sistem Irigasi Surya di Pakistan

Pompa anu ngangkut cai dilengkepan sél surya.Énergi surya anu diserep ku batré teras dirobih janten listrik ku generator anu nyayogikeun motor anu ngajalankeun pompa.Cocog jeung konsumén lokal kalawan aksés kawates listrik, nu hal patani teu kudu ngandelkeun sistem irigasi tradisional.

Ku alatan éta, pamakéan sistem énergi alternatif bebas bisa jadi solusi pikeun patani pikeun mastikeun kakuatan aman tur ngahindarkeun jenuh tina grid umum.Dibandingkeun sareng pompa solar konvensional, sistem irigasi sapertos kitu langkung mahal di payun, tapi énergina gratis sareng teu aya biaya operasi anu kedah dipertimbangkeun saatos amortisasi.

Jeung sabalikna tina irigasi sawah ku ember.Patani anu ngagunakeun metode ieu bakal tiasa nganggo pompa bermotor sareng ngahasilkeunna bakal ningkat ku 300 persen.

Irrigation project in Pakistan


waktos pos: Oct-08-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami