Perencanaan modernisasi sareng desain proyék Daérah Irigasi Dujiangyan

Modernization planning and design project of Dujiangyan Irrigation Area (1)
Modernization planning and design project of Dujiangyan Irrigation Area (2)
Modernization planning and design project of Dujiangyan Irrigation Area (3)

Perencanaan modernisasi sareng desain proyék Daérah Irigasi Dujiangyan

Wewengkon irigasi anu direncanakeun nyaéta 756.000 Ha;

Mangsa parantosan desain nyaéta 15 taun;

54 miliar dollar AS


waktos pos: Jul-08-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami