Proyék Kontrol Desertification Rocky di Nagara Xichou

Skala pangwangunan nyaéta 590 héktar.Pepelakan anu direncanakeun pikeun penanaman nyaéta nectarine, dendrobium, sareng stropharia.Éta disiapkeun dumasar kana tingkat harga April 2019. Diperkirakeun total investasi nyaéta 8,126 juta yuan.Taun 2019, Pamaréntahan Rakyat Prefektur Dali sareng Kelompok Irigasi Dayu.Perusahaan kawates mimitina cocog sareng niat ngawangun proyék démo tatanén digital di Désa Gusheng.Luyu jeung sarat sakabéh panyalindungan Erhai Lake jeung lahan pertanian non-titik kontrol polusi sumber, luyu jeung deployment strategis revitalisasi désa jeung konstruksi peradaban ékologis diusulkeun ku 19 Nasional Kongrés Partai Komunis Cina, digabungkeun jeung pangwangunan tatanén lokal. , kaayaan sumber cai, sarta status kiwari irigasi sarta drainase proyék, kompilasi ilmiah tur lumrah tina "Yunnan The rencana pangwangunan nu Paleozoic Digital Tatanén Démonstrasi Project di Kota Dali, Propinsi Yunnan.Numutkeun sarat panitia partéy nagara sareng pamaréntah nagara, tempat démo bakal dilaksanakeun sateuacanna.Saatos konsultasi, éta preliminarily ditangtukeun pikeun milih ngeunaan 590 di Gusheng Désa, Wanqiao Town, Dali Kota salaku situs démo pikeun experimentation, lajeng ngamajukeun eta sanggeus ngahontal efek ekspektasi.


waktos pos: Oct-08-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami