Proyék Irigasi

  • Drip Irrigation project of Cucumber Farm in Malaysia 2021

    Proyék Irigasi Tetes Ladang Timun di Malaysia 2021

    Proyék ieu lokasina di Malaysia.Pepelakanana nyaéta bonténg, kalayan legana dua héktar.Ku komunikasi sareng para nasabah ngeunaan jarak antara pepelakan, jarak antara barisan, sumber cai, volume cai, inpormasi météorologi sareng data taneuh, tim desain Dayu nawiskeun ka nasabah sistem irigasi netes anu didamel khusus anu mangrupikeun solusi total anu nyayogikeun jasa ti A dugi ka Z. Ayeuna sistemna parantos dianggo, sareng eupan balik para palanggan nyaéta yén sistemna jalan saé, gampang dianggo, t ...
    Maca deui
  • Indonesia Distributor’s modern farm ushers in a pleasant harvest season

    Ladang modérn Distributor Indonésia nuju usum panén anu pikaresepeun

    Dina Séptémber 2021, pausahaan Dayu ngadegkeun hubungan gawé bareng jeung Distributor Indonésia Corazon Farms Co.Misi pausahaan nyaéta nyadiakeun produk tatanén kualitas luhur, kaasup bungbuahan sarta sayuran, ka Indonésia jeung nagara sabudeureun ku ngadopsi métode modern jeung konsép manajemén Internet canggih.Basis proyék anyar pelanggan nyertakeun daérah sakitar 1500 héktar, sareng imple ...
    Maca deui
  • Cantaloupe Planting Project in Indonesia

    Proyék Penanaman Cantaloupe di Indonésia

    Basis proyék anyar palanggan nyertakeun daérah sakitar 1500 héktar, sareng palaksanaan fase I sakitar 36 héktar.Konci pikeun penanaman nyaéta irigasi sareng pupuk.Saatos ngabandingkeun sareng merek anu kasohor di dunya, palanggan tungtungna milih merek DAYU kalayan skéma desain anu pangsaéna sareng kinerja biaya anu paling luhur.Kusabab gawé bareng sareng para nasabah, perusahaan DAYU terus nyayogikeun palayanan anu pangsaéna sareng bimbingan agronomis.Kalayan usaha anu terus-terusan tina c ...
    Maca deui
  • Integrated project of drip irrigation and fixed sprinkler irrigation for Carya cathayensis plantation in South Africa

    Proyék terpadu irigasi netes sareng irigasi sprinkler tetep pikeun perkebunan Carya cathayensis di Afrika Kidul

    Wewengkon totalna sakitar 28 héktar, sareng total investasi sakitar 1 juta yuan.Salaku proyék pilot di Afrika Kidul, pamasangan sareng uji sistem parantos réngsé.Kinerja punjul geus dipikawanoh ku konsumén, sarta laun dibuka demonstrasi jeung promosi.Prospek pasar lumayan ageung.
    Maca deui
  • Water and fertilizer integrated drip irrigation sugarcane planting project in Uzbekistan

    Proyék penanaman tebu cai sareng pupuk irigasi netes terpadu di Uzbékistan

    Uzbekistan cai jeung pupuk terpadu proyék penanaman tebu irigasi netes, 50 héktar proyék irigasi netes kapas, kaluaran dua kali lipat, teu ngan ngurangan biaya manajemén nu boga, ngawujudkeun integrasi cai jeung pupuk, tapi ogé mawa kauntungan ékonomi gede pikeun nu boga.
    Maca deui
  • Water and fertilizer integrated drip irrigation sugarcane irrigation project in Nigeria

    Cai sareng pupuk terpadu irigasi netes proyék irigasi tebu di Nigeria

    Proyék Nigerian kalebet 12000 héktar sistem irigasi tebu sareng proyék alihan cai 20 kilométer.Jumlah total proyék diperkirakeun ngaleuwihan 1 milyar yuan.Dina April 2019, proyék irigasi netes tebu Dayu 15 héktar di Préféktur Jigawa, Nigeria, kalebet pasokan bahan sareng peralatan, petunjuk téknis instalasi rékayasa, sareng operasi sistem irigasi sataun sareng pangropéa sareng bisnis manajemén.Pilot project...
    Maca deui
  • Solar irrigation system in Mayanmar

    Sistem irigasi surya di Mayanmar

    Dina Maret 2013, pausahaan dipandu pamasangan sistem irigasi ngangkat cai surya di Myanmar.
    Maca deui
  • Sugarcane planting drip irrigation project in Thailand

    Proyék irigasi netes penanaman tebu di Thailand

    Kami ngarencanakeun 500 héktar rencana penanaman lahan pikeun Konsumén kami di Thailand, ningkatkeun produksi ku 180%, ngahontal kerjasama strategis sareng dealer lokal, ngirimkeun sabuk irigasi netes langkung ti 7 juta DOLLAR ka pasar Thailand kalayan harga murah unggal taun, sareng mantuan konsumén urang nyadiakeun sagala rupa solusi tatanén.
    Maca deui
  • Water well repair and drip irrigation project in Jamaica

    Perbaikan sumur cai sareng proyék irigasi netes di Jamaika

    Ti 2014 dugi ka 2015, perusahaan sababaraha kali nunjuk kelompok ahli pikeun ngalaksanakeun panalungtikan irigasi sareng jasa konsultasi di tegalan Monimusk, Kacamatan Clarendon, Jamaika, sareng ngalaksanakeun jasa perbaikan sumur pikeun kebon.Jumlahna aya 13 sumur heubeul diropéa sarta 10 sumur heubeul disimpen deui.
    Maca deui
  • Solar Irrigation System in Pakistan

    Sistem Irigasi Surya di Pakistan

    Pompa anu ngangkut cai dilengkepan sél surya.Énergi surya anu diserep ku batré teras dirobih janten listrik ku generator anu nyayogikeun motor anu ngajalankeun pompa.Cocog jeung konsumén lokal kalawan aksés kawates listrik, nu hal patani teu kudu ngandelkeun sistem irigasi tradisional.Ku alatan éta, pamakéan sistem énergi alternatif mandiri bisa jadi solusi pikeun patani pikeun mastikeun kakuatan aman tur ngahindarkeun jenuh tina gr...
    Maca deui
  • High-standard Farmland Construction Project in Yunnan Province

    Proyék Konstruksi Lahan Ladang standar di Propinsi Yunnan

    Proyék Konstruksi Lahan Ladang standar di Propinsi Yunnan dumasar kana aksés anu teu kaganggu kana sistem irigasi sareng drainase utama, kami bakal ngalaksanakeun perawatan komprehensif cai, sawah, jalan, kanal sareng leuweung, kalayan tekenan kana leveling lahan, irigasi sareng parit drainase. , lahan pertanian sareng jaringan leuweung, nguatkeun perbaikan taneuh sareng perbaikan kasuburan, sareng promosi ukuran rékayasa sareng téknis.
    Maca deui
  • High-efficiency Water-saving Irrigation District Project in Xinjiang

    Proyék Distrik Irigasi Hemat Cai Éfisiensi Tinggi di Xinjiang

    Modél operasi EPC+O Total investasi 200 juta dollar AS 33.300 héktar wewengkon hemat cai tatanén efisien 7 townships, 132 désa
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami