Proyék Pangolahan Kotoran

  • Modern Agriculture Demonstration Park,Hongkong-Zhuhai-Macao

    Taman Démonstrasi Pertanian Modern,Hongkong-Zhuhai-Macao

    Fase kahiji Hong Kong-Zhuhai-Macao Modern Agriculture Demonstration Park bakal ngawangun 300-mu basis démonstrasi tatanén (dahareun kaséhatan badag Doumen Démonstrasi Base) di North Hezhou.Produkna utamana disayogikeun ka Hong Kong, Makau sareng kota-kota sanés di Greater Bay Area.Taman Demonstrasi Pertanian Modern Hong Kong-Zhuhai-Macao mangrupikeun proyék konci di Zhuhai pikeun ngamajukeun pamekaran tatanén modéren.Éta ogé ukuran penting pikeun ngalaksanakeun revitalisasi désa ...
    Maca deui
  • Fish and Vegetable Symbiosis System (Demonstration Project)—Facility Agriculture

    Sistem Simbiosis Lauk jeung Sayuran (Proyék Démonstrasi)—Tatanén Sarana

    Sistem Simbiosis Lauk sareng Sayuran (Proyék Démonstrasi) Proyék ieu ngagaduhan total investasi 1,05 juta dolar AS sareng legana kirang langkung 10,000 méter pasagi.Utamana ngawangun 1 rumah kaca kaca, 6 imah kaca fléksibel anyar, sarta 6 imah kaca surya konvensional.Ieu mangrupikeun jinis téknologi tatanén sanyawa anyar anu sacara inovatif ngahijikeun produk akuatik.Ngagabungkeun dua téknologi lengkep beda, beternak jeung budidaya tatanén, ngaliwatan ékologis pinter de...
    Maca deui
  • Rural domestic sewage treatment toilet revolution in Tianjin

    Révolusi toilet perlakuan limbah domestik désa di Tianjin

    Proyék PPP ngolah limbah domestik révolusi toilét Skala gawé babarengan 51 désa (21142 rumah tangga) Modeu konstruksina nyaéta "jaringan pipa + stasiun + tank septic tilu-grid pra-dikubur" Dimimitian dina ahir Séptémber 2019 Réngsé dina ahir Juni 2020
    Maca deui
  • Rural domestic sewage collection and treatment in Gansu Province

    Pengumpulan sareng perawatan limbah domestik désa di Propinsi Gansu

    Proyék PPP ngumpulkeun sareng ngolah limbah domestik désa Kalayan total investasi 256 juta yuan, limbah domestik désa tiasa dikaluarkeun atanapi dianggo deui saluyu sareng standar.Koléksi cai ngaliwatan pamutahiran jeung transformasi jamban aqua, pangiriman cai tina jaringan pipa kokotor kota, sarta pengobatan kokotor di stasiun perlakuan cai geus lengkep direngsekeun jumlahna aya 22 kota di Shuangwan na Ningyuanbao.Cai p...
    Maca deui
  • Rural domestic sewage treatment project in Jiangsu Province

    Proyék perawatan limbah domestik désa di Propinsi Jiangsu

    Proyék ngolah limbah domestik désa Sajumlah 1,000 désa di Pei County kedah ngawangun stasiun pengolahan limbah.Modél gawé babarengan PPP diadopsi.Tugas pangwangunan rencanana bakal réngsé dina 5 taun.Taun 2018, 7 désa démo parantos réngsé.Peniléyan tugas pangwangunan 58 désa bakal réngsé dina ahir taun 2019.
    Maca deui
  • Rural sewage treatment project —“Dauyu Wuqing Model“

    Proyék ngolah limbah désa - "Model Dauyu Wuqing"

    "Modél Dayu Wuqing", parusahaan dilaksanakeun proyék PPP sahiji proyék perlakuan kokotor désa di Wuqing District, Kota Tianjin, monomér panggedéna di nagara dina 2018, kalawan total investasi 1,592 miliar yuan sarta periode gawé babarengan 15 taun, kaasup jaman konstruksi 2 taun jeung hiji jaman operasi Dina 2013, 282 stasiun perlakuan kokotor anu anyar diwangun, kalayan jaringan pipa kokotor 1.800 kilométer, kalawan dirancang kapasitas perlakuan kokotor poean 2 ...
    Maca deui
  • High-efficiency Water-saving Irrigation District Project in Xinjiang

    Proyék Distrik Irigasi Hemat Cai Éfisiensi Tinggi di Xinjiang

    Modél operasi EPC+O Total investasi 200 juta dollar AS 33.300 héktar wewengkon hemat cai tatanén efisien 7 townships, 132 désa
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami