Reel sprinkler

Katerangan pondok:

Pamakéan: Tatanén

Jenis: SISTEM IRIGASI

Industri lumaku: Peternakan

Harga: $ 2600- $ 5200 / set

MOQ::nyetél

Kamampuhan suplai:10000 set / bulan

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: Tatanén
Jenis: SISTEM IRIGASI
Industri lumaku: Peternakan
Video kaluar-inspeksi: Disayogikeun
Laporan Uji Mesin: Disayogikeun
Jenis Pamasaran: Produk Anyar 2021
Jaminan komponén inti: 1 Taun
Komponén inti: Bearing, Gearbox, Gear
Kaayaan: Anyar
Tempat Asal: Tianjin, Cina
Ngaran Brand:DAYU
Bahan: logam
Diaméterna: 3 inci
Jasa saatos-jualan disayogikeun: suku cadang gratis, dukungan téknis pidéo, dukungan online
Garansi: 1 Taun
Jangkungna: 20-68m
Laju aliran: 20-130
présipitasi: 6-100mm
Ground clearance: 200-300mm
Dina tekanan kerja mesin: 0.3-1.0MPa

Dayu Water Saving Group Co., Ltd. diadegkeun dina 1999. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional dumasar kana Akademi Élmu Cai Cina, Pusat Promosi Élmu sareng Téknologi Departemen Sumberdaya Cai, Akademi Élmu Pengetahuan Cina, Akademi Téknik Cina sareng lembaga panalungtikan ilmiah anu sanés.Didaptarkeun dina Pasar Perusahaan Pertumbuhan.Kodeu stock: 300021. Pausahaan geus diadegkeun pikeun 20 taun sarta geus salawasna fokus sarta dedicated sorangan kana solusi sarta jasa tatanén, padesaan jeung sumber cai.Eta geus dimekarkeun jadi kumpulan hemat cai tatanén, suplai cai kota jeung désa, perlakuan kokotor, urusan cai pinter, sambungan sistem cai, manajemén ékologis cai jeung restorasi sarta widang lianna.Panyadia solusi sistem profésional pikeun sakabéh ranté industri ngahijikeun tata proyék, desain, investasi, konstruksi, operasi, manajemén jeung jasa pangropéa.Éta mangrupikeun industri munggaran dina widang hemat cai tatanén di Cina sareng pamimpin global.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami