Honors & Sertipikat

Honors & Sertipikat

1、2016年7月全国先进基层党组织

Partéi akar rumput maju nasional

2、全国就业先进企业(2012年2月)

Perusahaan pagawean maju nasional

3、2011年11月中国驰名商标

merek dagang kawentar Cina

4、国家企业技术中心

Pusat Téhnologi Perusahaan Nasional

7、2018年国家重点高新企业

Perusahaan téknologi tinggi nasional di 2018

8、国家地方联合工厂实验室

Laboratorium pabrik gabungan lokal nasional

9、行业技术中心

puseur téhnologi industri

10甘肃省节水灌溉技术与装备工程实验室

Gansu téhnologi irigasi hemat cai jeung alat Laboratorium Téknik

11、甘肃省节水灌溉技术及装备工程技术研究中心(2008年8月)

Gansu cai hemat téhnologi irigasi jeung alat Téknik Téhnologi Panalungtikan

12、国家高技术产业化十年成就就(2008年10月)

Prestasi industrialisasi téknologi tinggi nasional dina dékade katukang

13、国家高技术产业化示范工程(2007年)

Proyék demonstrasi industrialisasi téknologi tinggi nasional

17、2007年国家高技术产业化示范工程

2007 Proyék démo industrialisasi téknologi tinggi Nasional

18、工业产品绿色设计示范企业(2019年11月)

Perusahaan démo desain héjo produk industri

19、甘肃省工业设计中心(2014年12月)

Puseur Desain Industri Gansu

20、院士专家工作站(2013年十月)

workstation ahli akademisi

53、2020年度甘肃省用户满意产品

Produk kapuasan pangguna di Propinsi Gansu di 2020

CHINA (2)

Merek perusahaan anu paling berpengaruh

CHINA (1)

Top 10 perusahaan anu gaduh nilai investasi paling ageung dina industri irigasi Cina

67、2018年度项目建设先进企业(2019年3月)

Perusahaan maju dina konstruksi proyék di 2018

68、2018年度纳税先进企业(2019年3月)

Perusahaan mayar pajak maju dina 2018

69、2018年度环境保护先进单位(2019年3月)

Unit canggih panyalindungan lingkungan di 2018

62、先进基层党组织(2018年7月)

Organisasi pihak akar rumput maju

63、全市质量工作先进单位(2018年4月)

Unit canggih gawé kualitas di kota

64、甘肃合同节水服务2020年

Gansu ngontrak jasa hemat cai

40、全国优秀水利企业(2015-2016年度)(2017年7月)

Perusahaan konservasi cai anu saé nasional

41、企业信用评价AAA级企业(中国水利工程协会)

Perusahaan AAA dina evaluasi kiridit perusahaan

42、企业信用评价AAA级信用企业(2020年9月)

Evaluasi Kredit Perusahaan AAA kiridit kiridit perusahaan

14、国家火炬计划产业化示范项目证书

Sertipikat proyék demonstrasi industrialisasi Rencana Obor nasional

5、国家科学技术进步二等奖-2015年

Hadiah kadua Panghargaan Kamajuan Sains jeung Téknologi nasional

6、中国质量奖提名奖-2013年

Cina Quality Award nominasi Award

28、国家标准发布荣誉证书

Sertipikat Honor anu dikaluarkeun ku standar nasional

29、国家标准荣誉证书

Sertipikat Honor anu dikaluarkeun ku standar nasional

30、甘肃省科学技术进步一等奖

Hadiah kahiji kamajuan sains jeung téhnologi Propinsi Gansu

31、甘肃省科学技术进步三等奖2018年

Hadiah katilu kamajuan sains jeung téhnologi Propinsi Gansu

32、甘肃省科学技术进步一等奖2011年

Hadiah kahiji kamajuan sains jeung téhnologi Propinsi Gansu

33、甘肃省技术发明三等奖2014年

Hadiah katilu panemuan téknologi Gansu

45、全国市场质量信用等级产品类用户满意(2018年)

kualitas pasar nasional rating kiridit produk kapuasan pamaké

46、全国实施用户满意工程先进单位用户满意企业(2008年)

kualitas pasar nasional rating kiridit produk kapuasan pamaké

52、2021甘肃好品牌

2021 Gansu merek alus


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami