Tim ngarah

Tim ngarah

culture2
Tuan Xie Yongsheng
Tuan Wang Chong
Tuan Wang Haoyu
Tuan Xie Yongsheng

Xie Yongsheng: Diréktur sareng Présidén Dayu Irigasi Grup.tur ayeuna anggota Komite Kaopat Kota Jiuquan tina CPPCC.Anjog bakat nasional "sapuluh sarébu bakat rencana", bakat inovatif sarta wirausaha Departemen elmu pangaweruh jeung téhnologi, master senior Administrasi Usaha Universitas Lanzhou, EMBA di Wudaokou Sakola keuangan Universitas Tsinghua, ékonom jeung insinyur senior.

Tuan Wang Chong

Wang Chong: ayeuna sekretaris partéy jeung wakil ketua Dayu Irigasi Grup.Insinyur senior tingkat Profesor, bakat ngarah tina "rencana sapuluh rébu bakat" nasional, bakat inovatif sareng wirausaha Departemen sains sareng téknologi, hadiah kadua panghargaan kamajuan ilmiah sareng téknologi nasional, hadiah kahiji Gansu Propinsi Ilmiah sareng kamajuan téknologi pangajén, hadiah kahiji tina Dayu conservancy cai elmu jeung téhnologi panghargaan umum, meunangna Tianjin panghargaan kamajuan ilmiah sarta téhnologis, sarta master tutor Universitas Pertanian Gansu.

Tuan Wang Haoyu

Wang Haoyu: Pupuhu Dayu Iriigation Group.jeung pangadeg sarta CEO hhfund.Komite Pemuda Pusat Partai Démokratik Patani sareng Buruh Cina;Insinyur senior tingkat Professor;Wakil pupuhu Féderasi Pemuda Jiuquan;MBA Universitas Johns Hopkins (Keuangan Infrastruktur);Gelar jajaka ganda dina ékonomi sareng manajemén ti China Agricultural University sareng Purdue University;Doktor rékayasa, Sakola konservasi cai, Universitas Tsinghua (ulikan deui);Universitas Lakeside fase IV;Wakil diréktur pamaréntah jeung ibukota sosial gawé babarengan (PPP) puseur, Cina Institute of keuangan publik, Shanghai Universitas Keuangan sarta ékonomi;Wakil Présidén sareng Sekretaris Jenderal Sekretariat aliansi strategis pikeun inovasi téknologi dina industri irigasi hemat cai.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami