Proyék

  • Drip Irrigation project of Cucumber Farm in Malaysia 2021

    Proyék Irigasi Tetes Ladang Timun di Malaysia 2021

    Proyék ieu lokasina di Malaysia.Pepelakanana nyaéta bonténg, kalayan legana dua héktar.Ku komunikasi sareng para nasabah ngeunaan jarak antara pepelakan, jarak antara barisan, sumber cai, volume cai, inpormasi météorologi sareng data taneuh, tim desain Dayu nawiskeun ka nasabah sistem irigasi netes anu didamel khusus anu mangrupikeun solusi total anu nyayogikeun jasa ti A dugi ka Z. Ayeuna sistemna parantos dianggo, sareng eupan balik para palanggan nyaéta yén sistemna jalan saé, gampang dianggo, t ...
    Maca deui
  • Township environmental protection improvement project in Jiuquan city,Gansu Province

    Proyék perbaikan perlindungan lingkungan Township di kota Jiuquan, Propinsi Gansu

    Proyék PPP proyek perbaikan perlindungan lingkungan kota.Jumlah investasi nyaéta 154.588.500 yuan, sareng tawaran éta dimeunangkeun dina Januari 2019, sareng pembiayaan proyék éta ayeuna dilaksanakeun.Eusi konstruksi utamana ngawengku opat bagian: proyék nginum manusa, proyék perlakuan kokotor, transformasi boiler batubara-dipecat jeung kempelan sampah jeung perlakuan, pikeun ngaronjatkeun lingkungan ékologis lokal jeung ngajawab cai nginum aman lokal....
    Maca deui
  • Modern Agriculture Demonstration Park,Hongkong-Zhuhai-Macao

    Taman Démonstrasi Pertanian Modern,Hongkong-Zhuhai-Macao

    Fase kahiji Hong Kong-Zhuhai-Macao Modern Agriculture Demonstration Park bakal ngawangun 300-mu basis démonstrasi tatanén (dahareun kaséhatan badag Doumen Démonstrasi Base) di North Hezhou.Produkna utamana disayogikeun ka Hong Kong, Makau sareng kota-kota sanés di Greater Bay Area.Taman Demonstrasi Pertanian Modern Hong Kong-Zhuhai-Macao mangrupikeun proyék konci di Zhuhai pikeun ngamajukeun pamekaran tatanén modéren.Éta ogé ukuran penting pikeun ngalaksanakeun revitalisasi désa ...
    Maca deui
  • Fish and Vegetable Symbiosis System (Demonstration Project)—Facility Agriculture

    Sistem Simbiosis Lauk jeung Sayuran (Proyék Démonstrasi)—Tatanén Sarana

    Sistem Simbiosis Lauk sareng Sayuran (Proyék Démonstrasi) Proyék ieu ngagaduhan total investasi 1,05 juta dolar AS sareng legana kirang langkung 10,000 méter pasagi.Utamana ngawangun 1 rumah kaca kaca, 6 imah kaca fléksibel anyar, sarta 6 imah kaca surya konvensional.Ieu mangrupikeun jinis téknologi tatanén sanyawa anyar anu sacara inovatif ngahijikeun produk akuatik.Ngagabungkeun dua téknologi lengkep beda, beternak jeung budidaya tatanén, ngaliwatan ékologis pinter de...
    Maca deui
  • Rural domestic sewage treatment toilet revolution in Tianjin

    Révolusi toilet perlakuan limbah domestik désa di Tianjin

    Proyék PPP ngolah limbah domestik révolusi toilét Skala gawé babarengan 51 désa (21142 rumah tangga) Modeu konstruksina nyaéta "jaringan pipa + stasiun + tank septic tilu-grid pra-dikubur" Dimimitian dina ahir Séptémber 2019 Réngsé dina ahir Juni 2020
    Maca deui
  • Rural domestic sewage collection and treatment in Gansu Province

    Pengumpulan sareng perawatan limbah domestik désa di Propinsi Gansu

    Proyék PPP ngumpulkeun sareng ngolah limbah domestik désa Kalayan total investasi 256 juta yuan, limbah domestik désa tiasa dikaluarkeun atanapi dianggo deui saluyu sareng standar.Koléksi cai ngaliwatan pamutahiran jeung transformasi jamban aqua, pangiriman cai tina jaringan pipa kokotor kota, sarta pengobatan kokotor di stasiun perlakuan cai geus lengkep direngsekeun jumlahna aya 22 kota di Shuangwan na Ningyuanbao.Cai p...
    Maca deui
  • Rural domestic sewage treatment project in Jiangsu Province

    Proyék perawatan limbah domestik désa di Propinsi Jiangsu

    Proyék ngolah limbah domestik désa Sajumlah 1,000 désa di Pei County kedah ngawangun stasiun pengolahan limbah.Modél gawé babarengan PPP diadopsi.Tugas pangwangunan rencanana bakal réngsé dina 5 taun.Taun 2018, 7 désa démo parantos réngsé.Peniléyan tugas pangwangunan 58 désa bakal réngsé dina ahir taun 2019.
    Maca deui
  • Rural sewage treatment project —“Dauyu Wuqing Model“

    Proyék ngolah limbah désa - "Model Dauyu Wuqing"

    "Modél Dayu Wuqing", parusahaan dilaksanakeun proyék PPP sahiji proyék perlakuan kokotor désa di Wuqing District, Kota Tianjin, monomér panggedéna di nagara dina 2018, kalawan total investasi 1,592 miliar yuan sarta periode gawé babarengan 15 taun, kaasup jaman konstruksi 2 taun jeung hiji jaman operasi Dina 2013, 282 stasiun perlakuan kokotor anu anyar diwangun, kalayan jaringan pipa kokotor 1.800 kilométer, kalawan dirancang kapasitas perlakuan kokotor poean 2 ...
    Maca deui
  • Paleozoic Project in Dali Yunnan Province

    Proyék Paleozoic di Propinsi Dali Yunnan

    Skala pangwangunan nyaéta 590 héktar.Pepelakan anu direncanakeun nyaéta nectarine, dendrobium, sareng stropharia.Éta disiapkeun dumasar kana tingkat harga April 2019. Diperkirakeun total investasi nyaéta 8,126 juta yuan.Taun 2019, Pamaréntahan Rakyat Préféktur Dali sareng Dayu Water Conservation Group Co., Ltd. Pausahaan terbatas mimitina cocog sareng niat ngawangun proyék démo tatanén digital di Désa Gusheng.Luyu jeung sarat sakabéh Erhai Lak ...
    Maca deui
  • Rocky Desertification Control Project in Xichou Country

    Proyék Kontrol Desertification Rocky di Nagara Xichou

    Skala pangwangunan nyaéta 590 héktar.Pepelakan anu direncanakeun pikeun penanaman nyaéta nectarine, dendrobium, sareng stropharia.Éta disiapkeun dumasar kana tingkat harga April 2019. Diperkirakeun total investasi nyaéta 8,126 juta yuan.Taun 2019, Pamaréntahan Rakyat Prefektur Dali sareng Kelompok Irigasi Dayu.Perusahaan kawates mimitina cocog sareng niat ngawangun proyék démo tatanén digital di Désa Gusheng.Luyu sareng sarat umum panyalindungan Tasik Erhai sareng ...
    Maca deui
  • Agricultural Efficient Water Saving and Emission Reduction Project ––Fuxian Lake,Yunnan Province

    Proyék Hemat Cai sareng Émisi Émisi Pertanian -–Tasik Fuxian, Propinsi Yunnan

    Fuxian Lake, Chengjiang County, Yunnan North Shore Pertanian Cekap Cai Hemat jeung Émisi Réduksi Project Proyék ieu lokasina di Longjie Town, Chengjiang County, ngalibetkeun 4 wewengkon irigasi, Wanhai, Huaguang, Shuangshu, sarta Zuosuo, kalawan aréa dibudidayakan 9.050 mu.Total investasi proyék éta 32.6985 juta yuan.Éta ngadopsi modél "PPP" pamaréntahan sareng kerjasama modal sosial.Saatos palaksanaan proyék, éta bakal ngahemat 2.946.600 cubi ...
    Maca deui
  • Rural water supply consolidation and upgrading project in Zoucheng

    Proyék konsolidasi suplai cai désa di Zoucheng

    Proyék PPP pikeun konsolidasi suplai cai désa Zoucheng sareng proyék ningkatkeun Total investasi 80 juta dolar AS Ngawengku 895 désa di 13 kota, nguntungkeun 860,000 urang.
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami