Dayu Irigasi Grup geus salawasna geus fokus kana tur komitmen kana solusi na jasa masalah tatanén, désa jeung sumber cai global.Aktip ngabales ka nasional "Strategi Revitalisasi Padesaan" jeung "ngawangun padesaan geulis" panggero kawijakan, sarta fokus dina "tilu rupa cai" (Konservasi cai irigasi tatanén, perlakuan kokotor désa, Padesaan suplai cai nginum aman.), Nu geus dimekarkeun. jadi panyadia total solusi profésional tina tata Project, investasi jeung skéma pembiayaan, desain rékayasa, konstruksi, operasi proyék jeung pangropéa sarta jasa dina widang irigasi hemat cai tatanén, perlakuan kokotor, informatization conservancy cai, urusan cai calakan, perlakuan walungan, restorasi ékologis cai, bentang taman, tatanén fasilitas, tatanén ékologis, penanaman tatanén, kompléks désa, jsb.

Warta

Proyék

Nyanghareupan sakabeh nagara jeung bade ka pasar internasional, urang narékahan pikeun ngamekarkeun jadi pausahaan rékayasa komprehensif ngahijikeun conservancy cai jeung konsultan proyék PLTA, survey jeung desain, kontrak umum proyék jeung konstruksi.Kami geus successively undertaken rarancang jeung suplai bahan gawé pikeun ampir 30 proyék di Nigeria, Uzbékistan, Afrika Kidul, Ukraina, Vietnam, Pakistan, Nepal, Georgia, Kuba, Turki jeung nagara séjén.

Produk

parusahaan urang boga salapan basa produksi di Tianjin, Xinjiang, Inner Mongolia, Jiuquan, Wuwei, Dingxi, Shaanxi, Guangxi, Yunnan, etc.The kaluaran taunan pipa irigasi netes (tape) nyaéta 5 miliar méter, 200000 ton bahan pipa, 1000 ton fittings pipe, 20000 sét fértilisasi, filtration sarta sistem kontrol otomatis, sarta 1000 sét mesin irigasi sprinkler.Produk (set lengkep pakakas jeung solusi) radiate puluhan juta mu tina lahan pertanian hemat cai di Cina sarta diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon kayaning Thailand, Afrika Kidul, Bénin, Nigeria jeung Ékuador.

  • Lembaga Panalungtikan DAYU

    Cai mibanda tilu basa, dua workstations akademisi, leuwih ti 300 téknologi dipaténkeun sarta leuwih ti 30 patén-patén penemuan.
  • DAYU Modal

    Éta parantos ngumpulkeun sakelompok ahli senior sareng ngokolakeun dana tatanén sareng cai komprehensif 5,7 milyar Dolar AS, kalebet dua dana propinsi, hiji nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Yunnan sareng anu sanésna nyaéta Dana Infrastruktur Pertanian Propinsi Gansu, anu parantos janten a mesin utama pikeun pangwangunan hemat cai Dayu.
  • Dayu Desain Grup

    Kaasup Gansu Design Institute sareng Hangzhou Water Conservancy and Hydropower Survey and Design Institute, 400 désainer tiasa nyayogikeun palanggan skéma desain anu paling profésional sareng komprehensif pikeun irigasi hemat cai sareng industri konservasi cai sadayana.
  • Téknik DAYU

    Éta ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran tina kontrak umum pikeun konservasi cai sareng pangwangunan PLTA.Aya leuwih ti 500 manajer proyék alus teuing, nu bisa ngawujudkeun integrasi sakabéh skéma jeung instalasi proyék jeung konstruksi pikeun ngahontal rékayasa ranté industri.
  • Dayu Manufaktur

    Ieu utamana kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran bahan hemat cai, inovasi téhnologis jeung produksi jeung manufaktur produk.Aya 11 basis produksi di Cina.Pabrik Tianjin mangrupikeun inti sareng dasar panggedéna.Cai mibanda canggih parabot produksi calakan tur modern jeung garis produksi.
  • Dayu Smart Cai Service

    Éta mangrupikeun dukungan penting pikeun perusahaan pikeun mingpin arah pangembangan inpormasi konservasi cai nasional.Naon anu dilakukeun ku Dayu Smart Water diringkeskeun salaku "Skynet", anu ngalengkepan "jaring bumi" sapertos waduk, saluran, pipa, sareng sajabana ngalangkungan jaring bumi kontrol Skynet, éta tiasa ngawujudkeun manajemén anu saé sareng operasi anu efisien.
  • Lingkungan DAYU

    Éta museurkeun kana pengobatan limbah domestik désa, ngalayanan pangwangunan désa anu éndah, sareng komitmen pikeun ngarengsekeun polusi tatanén ngalangkungan konservasi cai sareng réduksi émisi.
  • DAYU Internasional

    Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan tina grup Irigasi Dayu, anu tanggung jawab pikeun manajemén sareng pamekaran bisnis internasional.Raket nuturkeun kabijakan "hiji sabuk, hiji jalan", kalayan konsép anyar "kaluar" sareng "mawa asup", DAYU parantos nyetél pusat téknologi Amérika Dayu, cabang dayu Israél sareng pusat panalungtikan sareng pamekaran inovasi DAYU Israel, anu bakal ngahijikeun sumber daya global sarta ngahontal ngembangkeun gancang bisnis internasional.

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami