Téknik Dayu

5

3. Téknik Dayu

Éta ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran tina kontrak umum pikeun konservasi cai sareng pangwangunan PLTA.Aya leuwih ti 500 manajer proyék alus teuing, nu bisa ngawujudkeun integrasi sakabéh skéma jeung instalasi proyék jeung konstruksi pikeun ngahontal rékayasa ranté industri.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami