DAYU INTERNASIONAL

dayudayu (4)

4. Dayu Internasional

Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan tina grup Irigasi Dayu, anu tanggung jawab pikeun manajemén sareng pamekaran bisnis internasional.Raket nuturkeun kabijakan "hiji sabuk, hiji jalan", kalayan konsép anyar "kaluar" sareng "mawa asup", DAYU parantos nyetél pusat téknologi Amérika Dayu, cabang dayu Israél sareng pusat panalungtikan sareng pamekaran inovasi DAYU Israel, anu bakal ngahijikeun sumber daya global sarta ngahontal ngembangkeun gancang bisnis internasional.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami