CAI PINTER DAYU

dayudayu-6

6. Dayu Smart Cai Service

Éta mangrupikeun dukungan penting pikeun perusahaan pikeun mingpin arah pangembangan inpormasi konservasi cai nasional.Naon anu dilakukeun ku Dayu Smart Water diringkeskeun salaku "Skynet", anu ngalengkepan "jaring bumi" sapertos waduk, saluran, pipa, sareng sajabana ngalangkungan jaring bumi kontrol Skynet, éta tiasa ngawujudkeun manajemén anu saé sareng operasi anu efisien.


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami