Ngagancangkeun integrasi sareng ngamajukeun pangembangan kualitas luhur-Dayu Water Saving and Huitu Technology ngayakeun simposium bursa

zhutu

Tanggal 17 Oktober Dayu Water Saving and Huitu Technology ngayakeun simposium anu témana "ngaronjatkeun kapercayaan, ngagancangkeun integrasi, sareng ngamajukeun pangwangunan".Pupuhu Grup Konservasi Cai Dayu Wang Haoyu, Présidén Grup Xie Yongsheng, Kapala Élmuwan Konservasi Cai Dayu, Dekan Institut Panaliti, Pupuhu Huitu Téhnologi Gao Zhanyi, Wakil Présidén Grup Konservasi Cai Dayu, Présidén Grup Cai Pertanian, Pendiri Huitu Téhnologi Cui Jing, Markas Konservasi Cai Dayu sareng kapala unggal bagian ngahadiran rapat.Pupuhu Grup Dayu Huitu Technology Lin Bin, Présidén Zeng Guoxiong, Wakil Présidén Eksekutif Liao Huaxuan, sareng pamimpin sareng anggota tulang tonggong Huitu Technology Group 100 Langkung seueur jalma ngahadiran rapat.

Sateuacan rapat, para karyawan Dayu Huitu Technology Group nganjang ka Aula Pameran Perusahaan Hemat Cai Dayu, Operasi Proyék Kotoran Wuqing sareng Pusat Penjadwalan Pangropéa, Laboratorium Investasi Lingkungan Pertanian, Laboratorium Institut Panaliti, Balai Pameran Téknologi Huitu, Taman Demonstrasi Ékologis Smart, Manufaktur Cerdas. bengkel, jeung sajabana, gaduh pamahaman anu langkung intuitif sareng jero ngeunaan dalapan bagean bisnis hemat cai Dayu sareng posisi strategis bisnis "tilu padésan, tilu jaringan cai, sareng usaha dua tangan".

110
112
111
113

Sanggeus nganjang, dua pihak ngayakeun simposium ngeunaan “Ngagancangkeun Integrasi, Ngaronjatkeun Kapercayaan, jeung Ngamajukeun Pangwangunan Perusahaan Berkualitas Luhur”.Cui Jing, Wakil Présidén Grup Konservasi Cai Dayu, Présidén Grup Cai Pertanian, sareng pangadeg Huitu Téhnologi, presided rapat.Kapala sagala rupa pausahaan cabang tina Huitu Téhnologi Grup ngomong yén maranéhna geus deepened pamahaman maranéhanana sarta pamahaman Dayu ngaliwatan datangna munggaran ka markas hemat cai Dayu, sarta pinuh ku ekspektasi pikeun gawé babarengan salajengna dina mangsa nu bakal datang.Aranjeunna miharep yén grup bakal ngayakeun kagiatan bursa leuwih bermakna nanaon ieu., Sarta nempatkeun maju loba saran berharga ngeunaan kumaha carana ngagancangkeun integrasi jeung Dayu, ku kituna méré muter pinuh kana kaunggulan kolaborasi internal tur linkage, ngaronjatkeun efisiensi gawé babarengan bisnis, sarta ngaronjatkeun kualitas gawé babarengan proyék.Pimpinan Huitu Technology Group masihan pidato ngeunaan cara ngagancangkeun integrasi dua pihak, ku kituna ningkatkeun kapercayaan karyawan sareng ngamajukeun pamekaran kualitas luhur perusahaan.

jiewui

Dina rapat ieu, dua pihak ngahontal hiji kasapukan dina konsép "boosting kapercayaan, accelerating integrasi, sarta promosi pangwangunan", anu ditingkatkeun silih pamahaman, silih hormat jeung kapercayaan, sarta nangtukeun arah ngembangkeun hareup Huitu.Konservasi Cai Dayu jeung Huitu Téhnologi daék babarengan ngamajukeun pangwangunan terpadu jeung nyumbang kana perbaikan kontinyu tina ngabalukarkeun hemat cai Cina sarta revitalisasi désa.


waktos pos: Oct-26-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami