Dayu Irrigation Group sareng China Water Huaihe Planning and Design Institute ngayakeun simposium pikeun ngajembaran kerjasama antara dua pihak.

asdad (1)

Dina soré 18 Nopémber, Wang Haoyu, Pupuhu Dayu Water Saving Group jeung rombongan na ngadatangan China Water Huaihe Planning and Design Research Co., Ltd. (saterusna disebut Huaihe Committee Design Institute).Huai Komite Desain Institute Sekretaris Partéi jeung Pupuhu Zhou Hong, Wakil Manajer Umum Chen Biao jeung Shen Hong, Diréktur Planning jeung Operasi Departemen Qin Xiaoqiao, Wakil Diréktur Planning jeung Operasi Departemen Xiao Yan, Diréktur Hidrologi sarta Sumberdaya Cai Departemen Wang Hao, Desain. Wakil Diréktur Departemen Feng Zhigang ngahadiran forum.Pupuhu Grup Hemat Cai Dayu Wang Haoyu, Wakil Présidén Grup sareng Présidén Grup Cai Pertanian Cui Jing, Sekretaris Dewan sareng Wakil Présidén Grup Chen Jing, Wakil Présidén Grup sareng Pupuhu Markas Besar Cina Kalér Zhang Leiyun, Présidén Grup Desain Yan Wenxue, Grup Cai Pertanian Manajer Umum Perusahaan Anhui Liang Baibin sareng Manajer Umum Lu Rui tina Cabang Huitu Group Henan ngahadiran forum.

asdad (2)
asdad (3)

Dina simposium éta, Wang Haoyu mimiti ngawanohkeun Dayu Konservasi Cai, nu diadegkeun dina 1999 sarta didaptarkeun dina angkatan mimiti Bursa Saham Shenzhen Pasar Perusahaan Tumuwuh di 2009. Anjeunna geus salawasna difokuskeun sarta dedicated dirina pikeun ngabalukarkeun konservasi cai sarta revitalisasi désa. di Cina.Kusabab ngadegna, parusahaan boga pamahaman jero tur pangalaman éksténsif dina reformasi kapamilikan dicampur.Dina 2014, Dayu Water Saving junun kaala Hangzhou Conservancy Cai jeung PLTA Survey sarta Desain Institute.Dina 2017, Dayu Water Saving deeply milu dina Beijing Guotai Water Saving Development Co., Ltd. di handapeun Departemen Sumberdaya Cai.Restrukturisasi kapamilikan campuran perusahaan, akuisisi Jiuquan Water Resources and Hydropower Survey and Design Institute di 2020, parantos ngawangun gaya desain pikeun tata letak umum Hangzhou-Lanzhou-Jiuquan di sakumna.

Pupuhu Wang Haoyu nunjukkeun yén pamekaran pasar desain pasti bakal ngarecah halangan régional sareng condong ka jalma.Éta bakal janten mékanisme canggih sareng modél manajemén anu gaduh kaunggulan kalapa dina pamekaran.Dina mangsa nu bakal datang, bakal hésé pikeun desain basajan pikeun ngahontal ngembangkeun jangka panjang.Kombinasi modal, diwanohkeun dina bentuk BOT, digabungkeun jeung rékayasa mundur, sarta dimekarkeun ngaliwatan integrasi urusan cai pinter jeung informasi.Dayu Water Saving ngaharepkeun pikeun ngembangkeun kerjasama anu jero sareng Huai Committee Design Institute, pamimpin anu gaduh sajarah curah hujan, digabungkeun sareng fokus Dayu Water Saving Group dina tata perenah sadaya ranté industri industri hemat cai, ngabentuk kaunggulan pelengkap sareng achieving pangaruh 1 + 1> 2 , A win-win kerjasama.

asdad (4)

Zhou Hong, pupuhu Institut Desain Komite Huai, ngenalkeun sajarah pangembangan Institut Desain Komite Huai.Anjeunna nunjuk kaluar yén wengkuan bisnis tina Huai Komite Desain Institute utamana dumasar kana conservancy cai tradisional, gumantung kana pengobatan Huaihe Walungan jeung Selatan-ka-Kaler Cai diversion.Éksplorasi kontinyu dina widang séjén.Dipiharep duanana pihak bisa méré muter pinuh kana kaunggulan masing-masing sarta, dumasar kana proyék EPC, ngalaksanakeun gawé babarengan deeper dina palaksanaan proyék kaasup pangwangunan Walungan Huaihe digital sarta DAS pinter.


waktos pos: Nov-24-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami