Ringkesan kerja akhir taun 2021 Dayu Grup Irigasi sareng rapat penandatanganan rencana 2022 suksés dilaksanakeun

sds
sds1

Dina isuk-isuk tanggal 12 Januari, Dayu Irrigation Group Co., Ltd. ngayakeun rapat rangkuman karya akhir taun 2021 sareng rapat pujian sareng konperénsi penandatanganan rencana 2022.Téma rapat taunan ieu nyaéta "ngawangun sistem anu pangsaéna, modél anu paling kuat, tim anu pangsaéna, sareng resolutely ngalengkepan target kauntungan taunan".Rapat éta muji jumlahna 140 koléktif maju taunan, individu maju sareng sababaraha wawakil karyawan anu luar biasa, sareng masihan karyawan anu luar biasa.30 proyék honorer.Perusahaan aktip ngaréspon kana kabijakan pencegahan wabah nasional.Dina konperénsi ieu, sadaya séktor sareng unit bisnis grup milu dina konperénsi éta ngaliwatan siaran langsung.

eusi Konférénsi

Upacara Lagu Kabangsaan

zhutu

Konférénsi dimimitian lalaunan ku lagu kabangsaan solemn, sarta rapat ieu chaired ku Yan Liqun, wakil presiden eksekutif grup.Dina rapat éta, Wang Chong, Sekretaris Panitia Partéi Grup Irigasi Cai Dayu, maca "Putusan ngeunaan Pencairan Ganjaran Keuntungan Akhir Taun pikeun Pusat/Departemen sareng Perusahaan Grup di 2021", Wang Haoyu, Pupuhu Grup, maca "Putusan Panunjukan Personil", sareng Présidén Grup Xie Yongsheng maca "Putusan ngeunaan Ngaku sareng Ngahargaan Koléktif Maju sareng Individu Maju di 2021", Yan Liqun, Wakil Présidén Eksekutif Grup, ngumumkeun "Ahir Taun 2021. Hasil Evaluasi".

Kapala unggal bagian nyieun pernyataan jeung mingpin dina sumpah

rtyre (1)
rtyre (2)
rtyre (3)
rtyre (4)
rtyre (5)
rtyre (6)

Saatos upacara penandatanganan perjanjian targét, pangurus unggal ségmén sareng pananggung jawab unit bisnis bakal ngadamel pernyataan, nyimpulkeun padamelan di 2021 sareng ngarepkeun rencana kerja pikeun 2022.

tgy (1)

Présidén Grup Xie Yongsheng

Xie Yongsheng, Présidén Dayu Irrigation Group Co., Ltd., atas nama manajemén perusahaan grup, ngadamel laporan padamelan ngeunaan "Nguatan Iman, Wani Ngalaksanakeun Misi, Konsentrasi sareng Ngembangkeun Babarengan, sareng Gawé Hard pikeun Tujuan 2022. and Tasks to a New Level" , sacara komprehensif diringkeskeun sareng marios rupa-rupa operasi sareng manajemén padamelan di 2021, sareng ngadamel rencana pikeun padamelan sadayana di 2022.

Mr Xie nunjukkeun yén 2022 mangrupikeun taun konci pikeun "Rencana Lima Taun ka-14" sareng strategi "Rencana Lima Taun" Dayu.Urang kudu nyorot titik konci, nangkep titik konci, sarta nyieun sistem optimal, model neneng, jeung pangalusna luyu jeung "muka sumber jeung ngurangan pengeluaran, ngaleungitkeun falsehoods jeung preserving bebeneran".Tim Niu, resolutely ngalengkepan keynote sakabéh tina udagan kauntungan taunan ", ngajaga fokus strategis, nguatkeun konstruksi sistem institusional, ngaoptimalkeun perenah pasar, terus ngaronjatkeun kamampuhan manajemén proyék, nyieun gambar brand kalawan proyék-proyék kualitas luhur, sarta dina waktos anu sareng. nguatkeun wangunan tim, nengetan deukeut garis kaamanan Integritas.Pak Xie negeskeun, dina taun anyar, mugi-mugi saréréa salawasna mikir ka hareup, siap-siap dina mangsa-mangsa bahaya, maju ka hareup, mertahankeun tékad strategis jeung kasabaran, sarta ngahijikeun mayoritas kader jeung pagawé dina kapamingpinan anu kuat. ti panitia pihak pausahaan grup jeung kaputusan bener dewan direksi.Témbongkeun tanggung jawab anyar, nyieun kinerja anyar, ngahontal ngembangkeun anyar, sarta nyieun gambar anyar ngaliwatan gawé teuas.

tgy (2)

Pupuhu Grup Wang Haoyu

Dina biantarana, Pupuhu Wang Haoyu ngucapkeun hatur nuhun pisan ka sakumna warga Dayu pikeun usahana taun ieu atas nama dewan direksi.Dina pidato "Indikator Keuntungan", ditunjukkeun yén dina 2021, dina nyanghareupan lingkungan éksternal anu rumit sareng parobihan sareng faktor anu teu pasti, grup ngahiji sareng kerja keras pikeun ngatasi kasusah sareng ngahontal hasil anu saé.Ningali sapanjang taun 2022, urang kedah difokuskeun téma anu langkung pragmatis: open source sareng ngirangan pengeluaran, ngaleungitkeun kabohongan sareng ngawétkeun bebeneran, ngawangun sistem anu pangsaéna, modél anu paling kuat, sareng tim anu pangsaéna, sareng resolutely ngalengkepan karya. tina target kauntungan taunan.Didorong ku kawijakan nasional méré prioritas pikeun konservasi cai jeung revitalisasi désa, sarta dina kaunggulan mutlak pausahaan nasional régional jeung sakabéh perenah ranté industri, urang bisa nyanghareupan tantangan anyar, pindah ka arah lalampahan anyar, nyieun sabab gede, sarta ngahontal. idéal grandeur gede.Abdi ngarepkeun sadayana bakal ngamotivasi sareng wani, cobian, sareng buru-buru!Abdi ngarepkeun langkung seueur jalma bakal ngahiji sareng perusahaan dina prosés ieu sareng ngabagi hasil pangwangunan perusahaan!

tgy (3)

Sekretaris Partéy Grup Wang Chong

Dina ahir konférénsi éta, Wang Chong, Sekretaris Panitia Partéi Dayu Irigasi Group, nepikeun pidato penting dina "Tunggang dina Trend, megatkeun Gelombang, sarta Ngamajukeun Pangwangunan-Quality Luhur Company sarta Pangwangunan Stabil sarta Jangka Panjang. ".Sekretaris Wang Chong ngajukeun tilu sarat pikeun rencana gawé Taun Anyar: 1. Marios kaayaan, kerja keras, sareng narékahan pikeun nyiptakeun kaayaan énggal dina sagala rupa padamelan.2. Rencanana perenah, deeply ngokolakeun pasar, sarta éféktif ningkatkeun rasa urgency pikeun pangwangunan.3. Kalawan kaayaan sakabéh dina pikiran, tetempoan, sarta kohési pikeun ngawangun grand blueprint parusahaan.Sekretaris Wang Chong negeskeun yén seuseueurna pagawé kedah nguatkeun kapercayaanana, gawé bareng, sareng nangtung dina jabatanna sorangan.Mugi-mugi sadayana tiasa teras-terasan ngajaga sumanget supados tiasa tarung sareng menang perang, supados sadaya indikator parantos réngsé dina taun 2022, sareng ngamajukeun pangwangunan perusahaan.Candak tingkat anyar.Tungtungna, kuring miharep dulur wilujeng Taun Anyar Cina sareng kulawarga anu bagja.


waktos pos: Jan-20-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami