Dayu "Yudi" sareng "Yuhui" séri produk IoT sacara resmi dileupaskeun

Séri produk "Yudi" sareng "Yuhui" dikembangkeun sacara mandiri ku Dayu Water Conservation Group nyaéta manajemén cai tatanén modern anu canggih sareng praktis méter cai pinter sareng terminal pangukuran jarak jauh sumber cai anu ngahijikeun téknologi sapertos "hikmah, interkonéksi, sareng data".Éta henteu ngan kinerja Ieu alus teuing, jeung desain penampilan pisan rupa jeung geulis.Fitur utama diwanohkeun saperti kieu.

asdad02

1. "Yudi" bubuka produk runtuyan

The "Yudi" runtuyan méter cai ultrasonic anu méter cai anyar dumasar kana prinsip bédana waktos ultrasonic pikeun pangukuran aliran sarta itungan calakan sarta pangiriman volume cai.Méterna dilengkepan antarmuka RS485 sacara standar, anu tiasa ngabentuk sistem manajemén bacaan méter jauh ngalangkungan beus RS485 sareng alat komunikasi anu sanés, sareng gawé bareng sistem parangkat lunak anu dikembangkeun sacara mandiri pikeun ngahontal pangukuran cai presisi luhur produk.

Fitur utama produk:

1. Struktur awak nonton adopts desain modular kalawan tube inti replaceable.Ku ngagentos tabung inti, rupa-rupa bentuk struktural sapertos monophonic, multi-kanal, pamasangan ngaliwatan-beam, sareng pamasangan cerminan tiasa diwujudkeun, anu tiasa adaptasi sareng syarat panggunaan anu béda.

2. Ngagunakeun sensor ultrasonik-precision tinggi na chip itungan waktu, statik enol nilai drift sinyal leutik, itungan ukur dinamis akurat tur dipercaya

3. Mékanisme pangukuran henteu aya bagian anu gerak, desain lempeng, leungitna tekanan leutik, sareng pangukuran anu langkung akurat

4. Aya rupa-rupa métode itungan processing sinyal, kalawan fungsi diagnosis kasalahan otomatis, pangukuran stabil sarta dipercaya

5. Ngadopsi catu daya dual, diwangun-di batré litium-énergi tinggi, hirup layanan panjang

6. Metoda instalasi fléksibel, ngarojong instalasi horizontal sarta nangtung

asdad03
asdad04

2. "Yuhui" bubuka produk runtuyan

"Yuhui" sumber cai terminal ukur jarak jauh bisa ngumpulkeun informasi kayaning aliran, listrik, tekanan cai / tingkat cai, Uap taneuh, jeung sajabana, digabungkeun jeung sistem software, éta bisa ngawujudkeun pangukuran, kontrol, transmisi data jauh jeung fungsi pamutahiran jauh pikeun pamaké pikeun ngagunakeun.

Fitur utama produk:

1. Rojongan WeChat applet ngecas jauh atawa kartu frékuénsi radio swiping prepaid pikeun nyokot cai

2. Bisa ngadalikeun valves solenoid, valves listrik, pompa cai, jeung sajabana, sarta ngarojong aksés eupan balik status kayaning lawang klep listrik.

3. Rojongan flowmeter, sensor tekanan, tegangan batré jeung deteksi parameter sejen tur tingkat tekanan / cai, kontrol adjustment aliran

4. Bisa ngawujudkeun monitoring leakage sarta statistik jaringan pipe, nu merenah pikeun pangropéa sarta perbaikan sistem jaringan pipe.

5. Rojongan aksés jaringan 4G, kalawan fungsi ngalaporkeun biasa, Anjeun tiasa nyetel interval ngalaporkeun ku sorangan

asdad05
asdad06
asdad01

The "Yudi" runtuyan ultrasonic méter cai pinter jeung "Yuhui" runtuyan sumberdaya cai terminal sensing jauh produk anu informatization jeung kecerdasan dikembangkeun ku Dayu Water Conservation Research Institute pikeun ngalaksanakeun misi perusahaan grup urang sangkan tatanén smarter jeung grup pikeun transformasi kana urusan cai pinter.Produk anyar pikeun manajemén cai.


waktos pos: Dec-03-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami