Ngarumuskeun Arah Strategis, Ngagambar Outline Masa Depan Dayu

Dina 2 Juli, konferensi pers ngeunaan "Strategi Anyar, Niley Usaha Ngaronjatkeun sarta Mékanisme Mitra Usaha of DAYU" dilaksanakeun di Jiuquan, nu ngadegna Kota Dayu Irigasi Grup.Pausahaan solemnly ngumumkeun, elaborated na deployed rencana ngembangkeun anyar na, perenah strategis sarta ngaronjatkeun manajemén dina lima taun ka hareup.konferensi pers Ieu sejen titik balik sajarah penting dina sajarah ngembangkeun Dayu, nu geus dipikawanoh lega tur kacida muji ku sakabeh karyawan, mitra jeung sakabeh sektor masarakat, DAYU moal poho niat aslina, lengket misi na, sarta forge. payun pikeun realisasi tujuan strategis opat 10 milyar.
Wilujeng sumping réréncangan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka perusahaan kami sareng negosiasi sababaraha proyék pertanian


waktos pos: Jul-02-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami